TUGA DO NEBA! SLAĐA ALEGRO SE SLOMILA I GRCALA U SUZAMA USRED EMISIJE: Ne može da se pomiri sa NJEGOVOM smrću, scena koja je POTRESLA Srbiju!

Autor:

Zabava

24.05.2022

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Slađa Alegro rasplakala se usred emisije, a sve zbog jednog pitanja koje joj je uputila voditeljka.

TUGA DO NEBA! SLAĐA ALEGRO SE SLOMILA I GRCALA U SUZAMA USRED EMISIJE: Ne može da se pomiri sa NJEGOVOM smrću, scena koja je POTRESLA Srbiju!

Foto: youtube printscreen

Slađa Alegro je gostovala u emisiji "Grand online" i pričala o svom životu, a onda na pomen oca se totalno slomila i grcala u suzama. Njegovu smrt nikada neće preboleti.

 Fali mi neko u životu, otac mi stvarno puno fali... Kako koji dan ide sve mi je nekako teže, ali ovako materijalno, to nikako... I kad se ima i kad se nema, ima se - počela je Slađa u emisiji "Grand magazin" i dodala:

- Ja sam poprilično emotivna i čini mi se da taj njegov odlazak još nisam sažvakala, bude mi žao samo što unuku nije video.

- Krenuli smo u vrtić i jako smo srećni, majka joj nije baš nešto srećna, ali ona jeste. Suprug kaže da sam blesava, ali mislim da većina majki tako reaguje. Treba da bude u kolektivu, sa decom, da se druži i njoj je mesto sa svojim vršnjacima - rekla je  pevačica.

- Ona će sada 4 godine i zaista je bilo vreme, ali ja sam to odlagala. Kada kažete vrtić, pa osnovna škola, pa srednja, meni je to žao, jer volela bih da što duže budu deca i da nemaju nikakve obaveze, a sa ovim sve to kreće - objasnila je Slađa

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading