PRIJA U SUZAMA, SKRHANA BOLOM GRCA: POTRESNA ispovest koja ju je DOTUKLA, RAZVELA SE, sin OSTAO kod oca, pevačica jedva smogla snage da IZUSTI OVO!

Autor:

Zabava

23.05.2022

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prija je svojevremeno grcala u suzama zbog potresne ispovesti žene u muzičkom takmičenju.

PRIJA U SUZAMA, SKRHANA BOLOM GRCA: POTRESNA ispovest koja ju je DOTUKLA, RAZVELA SE, sin OSTAO kod oca, pevačica jedva smogla snage da IZUSTI OVO!

Foto: ST/REPUBLIKA

Aleksandra Prijović je pre par godina pred kamerama grcala u suzama zajedno sa glumcem Mimom Karadžićem kada je takmičarka Snežana Bosančić otpevala pesmu “Tebi majko misli lete”, pa ispričala svoju tužnu priču nakon koje pevačica nije mogla da dođe sebi.

Snežana je ispričala kako je sin prijavio u takmičenje, ali i celu svoju tužnu životnu priču zbog koje su svi ronili gorke suze, a najviše Prija, piše Espreso.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Aleksandra Prijović plače

Snežana je ranije živela u Tuzli, zatim se udala u Užicu i u tom braku dobila sina.

Nakon šest godina braka se razvela, otišla u Zvornik, a potom se drugi put udala u Ulcinju, dok je njen sin ostao kod oca i posećivao je samo tokom raspusta.

Aleksandra Prijović je brisala suze i pokušavala da ne grca, da bi na kraju smogla malo snage što joj je ostalo kako bi prokomentarisala njeno pevanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading