Boban Rajović progovorio o BRAČNOJ KRIZI: Maserka me umalo nije razvela, CIMALA ME PRED ŽENOM U SITNE SATE!

Autor: Melina GVERO

Zabava

23.05.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Boban Rajović, koji se nedavno pojavio u javnosti sa suprugom Draganom, koja se inače ne eksponira, krajem godine će obeležiti tri decenije braka, u kome im, kako kaže, baš i nisu uvek cvetale ruže.

Boban Rajović progovorio o BRAČNOJ KRIZI: Maserka me umalo nije razvela, CIMALA ME PRED ŽENOM U SITNE SATE!

Foto: ST/D.KADIĆ

Boban Rajović sa suprugom

Naime, folker priznaje da njegovoj ženi nije uvek bilo lako da izdrži njegov tempo, te ne krije da je često imala razloga za ljubomoru, a onda je šokirao izjavom da su ga poruke jedne maserke u sitne sate umalo koštale razvoda.

- Nije Dragana ljubomorna, ali ima raznih poruka. Recimo, baš skoro mi je maserka poslala poruku: "Kad ćeš da te masiram sledeći put" i to je to, nastao skandal u kući! Umalo mi maserka nije rasturila brak od skoro 30 godina. To je maserka koja i nju masira, samo nije to odmah ukapirala - rekao je folker nedavno za medije, pa istakao da je umeo i više od toga da zabrlja:

- Da! Neću da lažem, desi se neka situacija da zabrljam, ne baš ono da zabrljam, ali desi se neka SMS poruka ili tako nešto. I to ne zato što sam ja posrednik, da sam se ja dopisivao, ali stigne neka poruka od neke koleginice, prijateljice...

Republika

Foto: E stock

Boban Rajović i njegova supruga Dragana Rajović

 

Za sve što joj duguje tokom turbulentnih godine koje je provela s njim Rajović kaže da će supruga od njega na jesen da dobije ni manje ni više nego kuću.

- To je žena koju neverovatno mnogo volim, ne bih mogao da živim bez nje. Zaslužila je to, 6. decembra nam je 30 godina braka i mislio sam da joj priredim veliko iznenađenje. Kupiću joj kuću - otkrio je Boban i dodao da je najsrećniji kad mu je porodica na okupu:

- Ovih dana mi sve cveta, baš mnogo ljubavi ima oko mene. Porodica je uvek na okupu, svi znate da je meni to najbitnije. Ćerke su mi došle, sin mi je tu, žena, tako da sam srećan. Baš je pre neki dan Gaga pravila punjene paprike, sedeli smo kod kuće svi zajedno i to se nije desilo, ja mislim, poslednje tri godine. Baš mi je bilo drago.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading