UROŠ ĆERTIĆ ZALJUBLJEN U JOVANU JEREMIĆ? Kaskader ne prestaje sa ODVRATNOSTIMA na račun voditeljke Pinka, da li mu za ovo sledi ŽESTOKA KAZNA? (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2022

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić ponovo je pokazao da je ,,džentlmen", pa je izvređao voditeljku Jovanu Jeremić bez dlake na jeziku!

UROŠ ĆERTIĆ ZALJUBLJEN U JOVANU JEREMIĆ? Kaskader ne prestaje sa ODVRATNOSTIMA na račun voditeljke Pinka, da li mu za ovo sledi ŽESTOKA KAZNA? (FOTO)

Foto: Instagram.com

Kaskader Uroš Ćertić očigledno ne može da živi bez atraktivne voditeljke Jovane Jeremić, pa će nakon ovoga mnogi pomisliti da se ovaj bivši rijaliti učesnik možda i zaljubio u zanosnu plavušu sa Pinka. 

 

 

Naime, Ćertić je na Instagram profilu, kako to inače radi, piskarao o Jeremićevoj, pa na najodvratniji način pokazao koliko muškarac može da se spusti na niske grane i vređa majku, ženu i pripadnicu nežnijeg pola. 

 

Iako je pripretila tužbom i potkačila rečenicom "da je on samo zamena - i u životu i na filmu"; Uroš se ponovo oglasio na mrežama i spomenuo voditeljku.

Ovog puta zbog izjave o "ljubavnim vezama na poslu" o čemu je Jovana Jeremić pričala u jednoj emisiji.

Republika

Foto: Instagram.com

Uroš Ćertić o Jovani Jeremić Instagram

 

- Ona je voditelju rekla da "na poslu nema ljubavnih odnosa, jer gde radi tu ne je*e".- Po mom mišljenju ovo je fizička, mentalna i moralna nakaza. Primer svim ženama kako ne treba izgledati, oblačiti se, a najbitnije ponašati i izražavati. Svakojake nakaze dospevaju do mesta voditelja, ali ovo je najveća sramota do sada. Fuj! - napisao je on u Instagram storiju.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading