TRAGIČNE VESTI SAOPŠTILI UŽIVO U PROGRAMU: Preminula poznata voditeljka, svi je znate sa ekrana! Porodica zanemela od BOLA! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2022

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka preminula je u 42. godini života!

TRAGIČNE VESTI SAOPŠTILI UŽIVO U PROGRAMU: Preminula poznata voditeljka, svi je znate sa ekrana! Porodica zanemela od BOLA! (FOTO)

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

Atraktivna voditeljka televizije Erin Džejn Plamer, bila je najpoznatija i ostala upamćena po tome što je vodila reklame na Studiju 10 i šoping kanalu. Tragične vesti saopštenu su tokom vikenda, da je voditeljka Erin preminula u 42. godini života. 

Koleginice lepe Erin objavile su njenu smrt u emisiji koja se emitovala u ponedeljak. Sara Haris i Anđela Bišop opisale su Erin kao ,,prelepog čoveka iznutra i spolja" i ,,mamu sa zlatnom medeljom" svojoj deci. 

Republika

Foto: Yoututbe.com printscreen

Erin Džejn Plamer preminula

 

Iza nje su ostali muž i tri ćerke, a uzrok smrti je nepoznat.

Podsetimo, pored svoje TV karijere, Erin je bila uspešna sinhrona plivačica koja je predstavljala Australiju na tri svetska prvenstva i osvojila 11 državnih titula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading