Nikola Simić se NIKADA NIJE OSTVARIO KAO OTAC, a razlog je TRAGIČAN: Nakon terapije zbog teške bolesti je ostao STERILAN, a OVO ga je dotuklo! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O deci glumca Nikole Simić se dosta spekulisalo, a istina je potpuno šokantna.

Nikola Simić se NIKADA NIJE OSTVARIO KAO OTAC, a razlog je TRAGIČAN: Nakon terapije zbog teške bolesti je ostao STERILAN, a OVO ga je dotuklo! (FOTO)

Foto: Wikipedia/Miloš Kodemo

Jedan od najvećih glumaca jugoslovenskog glumišta Nikola Simić preminuo je 2014 godine iznenada, a njegove uloge biće zapamćene zauvek. Simić za života ostavio veliki broj uloga, maestralnih likova, a uspeo je i da ljubavni i privatni život sačuva daleko od očiju javnosti. 

Početkom 2014. godine Simić je oboleo od raka prostate, nakon čega su ga lekari operisali, a onda su usledili problemi već u junu iste godine sa bešikom, nakon čega je i preminuo. 

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Nikola Simić glumac

 

Inače, Nikola je detinjstvo proveo na Zvezdari, a u jednom trenutku njegova porodica pakuje kofere i seli se na Topličin venac, zbog čega je on patio, jer je bio razdvojen od drugova i prijatelja. Jedan od trenutaka koji mu je zauvek ostao urezan u sećanje jeste bombardovanje Beograda, 6. aprila 1941. godine.

- Dan je bio sunčan i lep, ali napolju se dešavalo nešto čudno. Kroz prozor sam video ljude kako unezvereni, u pidžamama, beže preko parka. Čula se vriska dece u susedstvu. Tata, šta je to? - kriknuo sam prestravljen. Ništa, ne boj se! - umirivao me je otac. Ništa, sine, vojna vežba! Ali iznenada me je dohvatio s kreveta i potrčao sa mnom u naručju ka kupatilu. Kuća se zatresla, prolomio se strašan tresak, po kadi se rasulo staklo, u sobi su se stvari prevrtale. Mi smo pobegli u podrum gde su već bili mnogi stanari - napisao je glumac u autorskom tekstu za "TV Novosti", davne 1975.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Nikola Simić i Milan Lane Gutović

 

On je objasnio i kakve veze hrabrost ima sa zaljubljivanjem.

- A treba se zaljubljivati. Psiholozi kažu da dođe trenutak kad čovek želi da promeni način svog života. Treba imati hrabrosti i smelosti i to uraditi. Ja to znam, naravno iz prve ruke. Trebalo je imati hrabrosti i igrati "Dunda" u Dubrovniku te večeri kad su mi saopštili da mi je otac umro. I niko to nije znao. Trebalo je imati hrabrosti i igrati "Bubu" 30. decembra, a sahraniti majku 29 -objasnio je tada legendarni glumac.

Iako se u medeijima često pisali o Simićevoj ćerki Ani i unukama Isidori i Sari, njegov bratanac Nenad Simić, rekao je da njegov stric nije mogao da ima dece, stoga takvi navodi nisu istiniti.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Nikola Simić i Jelisaveta Seka Sablić

 

- Nikola nije imao ćerku ni unuke. Ana je ćerka njegove poslednje žene Snežane. On je bio dobar prema njoj, ali joj nije otac. Nikola je u mladosti puklo slepo crevno, došlo je do sepse, to se tada zvalo tuberkuloza stomaka, a lečili su ga radijacijom, nakon čega je ostao sterilan i nije mogao da ima dece. Oni sve pokušavaju zbog nasledstva - rekao je Nenad.

On je takođe za jedan dnevni list ispričao je da se glumac četiri puta ženio i razvodio, da je obožavao žene i bio veoma galantan prema njima. Poslednjih godina Nikolinog života pričalo se da je u vezi sa 48 godina mlađom glumicom, prenosi Nportal. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading