Ispovest voditelja o VELIKOJ BORBI: Za tri meseca skinuo 30 kilograma, a otkrio je i TAJNU koja ga je OŽIVELA! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.05.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj podelio je iskustvo sa dijetom koja mu je promenila život.

Ispovest voditelja o VELIKOJ BORBI: Za tri meseca skinuo 30 kilograma, a otkrio je i TAJNU koja ga je OŽIVELA! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditelj Aleksa Marković napravio je za mnoge neverovatnu transformaciju. Naime, Aleksa je za tri meseca uspeo da postigne transformaciju, te je izgubio neverovatnih 30 kilograma za ovaj kratak period

Voditelj je progovorio na koji način je uspeo da dođe do željenog efekta, a ne krije da je ovaj put bio dosta težak za njega. Međutim, nije želeo da odustane od cilja, pa je ostao istrajan do samog kraja. 

 

 

Opšte je poznato da se mnogi bore sa viškom kilograma i da retko istraju do svog cilja, mi smo želeli da saznamo njegovu tajnu te svom ga kontaktirali ovim povodom.

 

- Tačno je da sam za tri meseca smršao trideset kilograma. Kao što znate dugo sam vodio borbu sa kilogramima, i naravno ona još uvek traje. Priznajem iscrpele su me rigorozne dijete, razne tablete i ostale hemikalije. Ovog puta sam primenio apsolutno prirodno rešenje, i sve je išlo bez bilo kakvih problema – rekao nam je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Jovana

19.05.2022 12:22

Saznali ste tajnu njegove dijete i podrobno nam je opisali i objasnili. Baš vam hvala, dijeti nema premca. Samo još da je primenimo.

Odgovori 16 2