"Terao me je da to uradim..." Ana Radulović priznala sve o PROBLEMIMA u BRAKU sa Mirčetom, otkrila najveću INTIMU do sada! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

19.05.2022

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ana Radulović priznala je da li ima problem u braku sa Mirčetom Radulovićem zbog njenog provokativnog oblačenja.

"Terao me je da to uradim..." Ana Radulović priznala sve o PROBLEMIMA u BRAKU sa Mirčetom, otkrila najveću INTIMU do sada! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Ana Radulović jedna je od atraktivnijih devojaka na našoj estradi, zbog čega svakodnevno dobija na desetine komplimenata kako javno, tako i u privatnim porukama. Ana nikada nije krila da dosta ulaže u negovanje svog tela, što možemo i videti na njenom Instagram profilu. 

Inače, mnogi se iznenade kada čuju da je Ana u srećnom braku sa pevačem Mirčetom Radulovićem, kao i da je majka preslatkog dečaka Koste. 

 

 

Ana je pre nekoliko dobila ponudu da bude voditeljka emisije ,,Pitam za druga", što je oberučke prihvatila, budući da je oduvek želela da se bavi javnim poslom, a gledaoci su je za kratko vreme i te kako zavoleli. 

Na Instagram profilu svakodnevno objavljuje fotografije, koje su nekad provokativne, kao što je slučaj i sada. Naime, Ana je u prvi plan istakla grudi, koje prkose zemljinoj teži, a komplimenti su se samo nizali jedan za drugim. 

 

 

Mnogi su se pitali da li njen suprug ima nešto protiv njenog provokativnog oblačenja, pa smo odlučili da stupimo u konstakt sa atraktivnom voditeljkom, koja nam je otkrila šta Mirče misli o ovom tipu fotografisanja. 

- Malo ste me zatekli sa pitanjem, ali nema, nikada mi nije pravio probleme. Znam da neki muževi zabranjuju supruga, ili momci devojkama, ali ne. Pričali smo nekoliko puta o tome, ali nikada mi nije zabranio ništa. Mislim, to sam ja, smatram da ne objavljujem vulgarne fotografije, niti nešto slično tope. Hvala vam na komplimentima za to atraktivna, ali dosta vodim računa kako o svom izgledu, tako i o zdravlju i mentalnom i fizičkom, pa je to sve negde proizvod - govori Ana za Republika.rs i dodaje:

 

 

- Sad kad razmislim, jednom smo vodili polemiku oko jedne fotografije, ja nisam htela da je izbacim, jer je po mom mišljenju bila baš provokativna, ali se Mirčetu svidela i on mi je čak rekao da je izbacim. Bukvalno me je terao da to uradim. Stvarno nema problem sa tim, verujemo jedno drugom i mislim da kada se to postigne u braku ili nekom odnosu, da je sve ostalo nebitno. Kao što ja njemu verujem kada je on na nastupu, tako veruje i on meni, imamo mnogo razumevanja jedno za drugo što je najbitnije.

 

 

Upitali smo i Anu da li ona ima problem sa Mirčetovim fotografijama, ona se našalila:

- Ma kakvi, ja njega bukvalno teram da bude što akvtiniji, jer je pevač, njemu je to potrebno, mora da objavljuje fotografije, snimke, ali njega sve to zamara, on je od onih ja pevam i to je to. Nekad ga bukvalno teram da objavi neke fotke, jer dugo nije objavio ništa. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading