UPRAVO POČINJE VELIKI SPEKTAKL KOJI SVI ŽELJNO IŠČEKUJU DA VIDE: Drugo polufinale Evrovizije 2022, SVI SU UZ KONSTRAKTU!

Autor:

Zabava

12.05.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugo polufinale Evrovizije 2022 upravo počinje!

UPRAVO POČINJE VELIKI SPEKTAKL KOJI SVI ŽELJNO IŠČEKUJU DA VIDE: Drugo polufinale Evrovizije 2022, SVI SU UZ KONSTRAKTU!

Foto: youtube/Eurovision Song Contest

Upravo počinje drugo polufinalno veče Evrovizije 2022, a svi očekuju veliki spektakl i Konstraktin prolaz u finale, te je u ovom momentu cela zemlja, kao i dijaspora uz našu predstavnicu Konstraktu koja će nastupati pod rednim brojem 3.

Spisak zemalja koje učestvuju u drugom polufinalu je sledeći: Finska, Izrael, Srbija, Azerbejdžan, Gruzija, Malta, San Marino, Australija, Kipar, Irska, Severna Makedonija, Estonija, Rumunija, Poljska, Crna Gora, Belgija, Švedska, Češka.

Zavalite se u vaše fotelje i navijajte za našu Konstraktu za koju svi veruju nakon velike podrške celog sveta da će se plasirati u top 5.

Podsetimo, juče je i Konstrakta pozvala na glasanje sve prijatelje i dijasporu


- Da javimo rođacima iz dijaspore, tetkama iz Amerike, ujacima iz Australije, drugovima biserima rasutim po celom svetu…Srbija je redni broj 3- napisala je Konstrakta

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading