POTPUNI HIT! Konstrakta ZAVRŠILA U HRVATSKOM KVIZU! Takmičar nije znao odgovor na pitanje o srpskoj predstavnici na Evroviziji, ali ONA JE UZVIKNULA KAO IZ TOPA (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje o Konstrakti se našlo u hrvatskom kvizu.

POTPUNI HIT! Konstrakta ZAVRŠILA U HRVATSKOM KVIZU! Takmičar nije znao odgovor na pitanje o srpskoj predstavnici na Evroviziji, ali ONA JE UZVIKNULA KAO IZ TOPA (VIDEO)

Foto: printscreen twitter, printscreen rts

Konstrakta u kvizu

Domaća predstavnica na Evoviziji, Ana Đurić Konstrakta, osvojila je mnoge, a koliko je popularna njena pesma "In corpore sano", govori podatak da je završila u hrvatskom kvizu.

Naime, u kvizu "Potera" jednom takmičaru je naišlo pitanje: "Šta Konstrakta nema?", a  u ponuđenim je stajalo: kartu, knjižicu ili svedočanstvo.

 

 

Učesnik je dao netačan odgovor jer je odabrao svedočanstvo, a tragač je pogodio.

Morana Zibar, koja je u funkciji tragača u ovom kvizu, nije krila da je oduševljena Konstraktom.

- Nema zdravstvenu. Niste fan Konstrakte? Ja sam potpuno zaluđena Konstraktom, obožavam te Konstrakta ako ovo gledaš, iako znam da imaš pametnija posla, sad će Evrosong na kojem ćeš pobediti - uzviknula je simpatična Morana, koja zdušno podržava "zdravu umetnicu".

Podsećamo, Ana Đurić Konstrakta nastupiće 12. maja u Torinu, pod rednim brojem 3. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading