Da li će se ikada ovaj ČOVEK SMIRITI? Darko Lazić ponovo LUDUJE BEZ POJASA (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić ne ume ili ne želi da veže sigurnosni pojas kada je u vozilu.

Da li će se ikada ovaj ČOVEK SMIRITI? Darko Lazić ponovo LUDUJE BEZ POJASA (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

 Darko Lazić se uopšte nije smirio, iako je pre nedelju dana napravio ozbiljan saobraćajni prekršaj, pored toga što je koristio alkohol pre vožnje.

Pevač je pre nekoliko dana bio na suvozačevom mestu bez pojasa, a u kolima je bilo i dete.

Isti postupak je Darko ponovio i prošle noći, a šokantno je to što ni vozač, Darkov prijatelj, takođe nije vezao sigurnosni pojas.

Folker je pričao  kako se kaje zbog svog postupka pilikom kojeg je uhapšen prošle nedelje kada je prekoračio brzinu vozivši pod dejstvom alkohola.

- Iskreno se kajem zbog svih prekršaja koje sam napravio, obećavam da mi se to više neće ponoviti. Pogrešio sam, ali šta ću, živ sam čovek. Sada sam svestan da takve stvari više ne smeju da mi se događaju kako ne bih ispaštao ni ja, a ni neko drugi u saobraćaju.

Darko će zbog svog bahatog ponašanja morati da plati 200.000 dinara, što je maksimalna kazna koja može da se dobije za vožnju pod dejstvom alkohola i droge. Pored toga, dobio je i zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana, a za prekoračenje brzineće iskeširati još 10.000 dinara.

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko Lazić ima problema sa zakonom

- Sve ću platiti u roku, ne bežim od posledica neodgovornog ponašanja! - rekao je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading