Sestra Anabele Atijas progovorila o TRAUMAMA i NASILJU U PORODICI: Otkrila u kakvim je danas odnosima sa pevačicom! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aida Bukva otkrila je istinu o nasilju u porodici koje je preživela njena sestra Anabela Atijas tokom braka sa Gagijem Đoganijem!

Sestra Anabele Atijas progovorila o TRAUMAMA i NASILJU U PORODICI: Otkrila u kakvim je danas odnosima sa pevačicom! (FOTO)

Foto: E-stock

Anabela Atijas, estradna umetnica

Sestra pevačice Anabele Atijas, Aida Bukva svojevremeno je ispričala sve o borbi sa opakom bolešću i traumama koje je bivša supruga Gagija Đoganija preživela. Anabelina sestra vrlo je cenjena u svojoj profesiji, u filmu "Hiljadarka" odigrala je glavnu ulogu kraj Nikole Koja, a svi prethodni njeni postupci i zalaganja govore da se vrlo lepo snalazi u svetu šou biznisa, iako to povremeno poriče i tvrdi da je od Atijasove po mnogo čemu drugačija.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aida Bukva, sestra Anabele Atijas

 

Razlike u ukusima, temperamentu i okruženju nisu uticale na odnos dveju sestara, obojen najrazličitijim raspoloženjima i emocijama.

Republika

Foto: Instagram.com

Aida Bukva biografija

 

- Anabela i ja pričamo, posvađamo se, pomirimo, ali ipak smo odustale od međusobnog savetovanja. Ne petljamo se jedna drugoj u talenat, ukus, temperament i do tog stadijuma dolazile smo postepeno, čime smo otkrivale i svoje različitosti. Ona zna da pleše po tim notama džet-seta, a ja s druge strane ne znam tako da se ponašam. Obožava nastupe, intervjue, televiziju i to jedino tako može da funkcioniše, mora da vam se dopada taj stil života i izlaganja. Kada je o meni reč, ne volim da se otkrivam, nemam nešto posebno da kažem niti sam bogzna kako artikulisana, meni je haos u glavi od naših javnih scena. Sangvinik sam, ona je kolerik, ja sam flegmatik, ona je melanholik. Anabela lako zaboravlja i oprašta, dok sam ja zlopamtilo i svega se sećam. Ona uvek može da počne iz početka i s novim entuzijazmom, ja sam ta koja vuče neko korenje. Moja sestra vozi bolje nego bilo koji frajer kog poznajem, a ja ne znam gde je desna strana dok se ne setim kojom rukom pišem. Poseduje dečju lakoću da poveruje svima, dok sam ja podozriva i cinična. Anabela je i veliki romantik, zato smo super u duetu. Žene se nekako razočaraju kad nas vide zajedno, to je onaj komentar kao kad vide Severinu da šeta gradom pa kažu da nije visoka ili nešto posebno - ispričala je šaljivim tonom svojevremeno Aida.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Anabela Atijas

 

- Mi nismo bili upućeni do pred sam kraj razvoda. Žrtve nasilja to kriju i od najbližih, zbog osećaja stida, bespomoćnosti, krivice i straha od osuđivanja. Taj brak je, kao i mnogi drugi, pošao po zlu najvećim delom zbog samog načina života ljudi sa estrade. Naravno da je sve to uticalo na Anabelinu psihu. Verovatno joj se to urezalo. Brzina refleksa kojom reaguje na bilo kakvo ponašanje govori u prilog tome - kazala je glumica, koja je uz sestru čvrsto stala i uprkos medijskom linču koji je usledio pre par godina, a zbog veze sa oženjenim čovekom u koju je njena sestričina Luna nesmotreno uletela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading