GEJ-AFERA TRESE SRBIJU, POP PEVAČ U VEZI SA ČELNIKOM KLUBA: Tukli se u restoranu, pa VAĆARALI za zadnjice, otkrivamo sve detalje! (FOTO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

06.05.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par se pokoškao navodno zbog krompirića, a kada su ustali i počeli jedan drugog da hvataju za vrat, došli su zaposleni i vlasnik objekta i pretili da će pozvati policiju!

GEJ-AFERA TRESE SRBIJU, POP PEVAČ U VEZI SA ČELNIKOM KLUBA: Tukli se u restoranu, pa VAĆARALI za zadnjice, otkrivamo sve detalje! (FOTO)

Foto: Pixabay.com

Kako Republika.rs ekskluzivno saznaje, popularni pop pevač s domaće estrade i čelnik jednog kluba napravili su skandal u ribljem restoranu u centru Beograda kada su se pred svima posvađali, pa onda naočigled svih prisutnih i izvaćarili! Ova velika gej-afera potresla je Srbiju budući da su obojica veoma uspešna u svojim poslovima i poznata javnosti!

Kako dalje saznajemo, oni su u ljubavnoj vezi već neko vreme, a tokom večere u pomenutom restoranu razgovarali su o problemima koje imaju u odnosu, a sve je eskaliralo kada su se pokačili oko krompirića.

Republika

Foto: Pixabay.com

Gej afera

 

- Kad su stigli u restoran, naručili su hranu najnormalnije, sve je bilo kako treba, a onda se videlo da tokom razgovora počinju da viču. Naručili su nekoliko specijaliteta, salatu i krompiriće, oko kojih su prvo počeli da se raspravljaju. Niko im nije prilazio dok nisu ustali i počeli da hvataju jedan drugog za vrat, bukvalno su počeli da se biju. Gosti su se okretali da vide šta se dešava, zaista je bilo baš neprijatno, a onda su se u sve uključili i zaposleni. Svi prisutni su bili šokirani zbog toga što su prepoznali pevača. Nisu mogli da veruju da je s muškarcem i da pravi takve scene u javnosti - priča nam upućen izvor na početku i nastavlja:

- Počeli su da se guraju i prete jedan drugom. Tad su svi shvatili da su njih dvojica u ljubavnoj vezi. Jedan drugome su prebacivali za razne stvari i kao da nisu čuli konobare koji su im govorili da se stišaju i da ne prave skandal. Pošto su odbili da se smire, došao je i vlasnik restorana. Ljubazno ih je zamolio da sednu i završe večeru, a pošto nisu hteli da ga poslušaju, rekao je da će pozvati policiju. Tek tad su se smirili jer su shvatili da bi izbio skandal ako se za sve pročuje, pa su seli i gotovo da nisu ni razgovarali. Onda su počeli da se smeškaju, približili su stolice, seli jedan pored drugog, pa su se hvatali za zadnjice. Otišli su toliko daleko da su jedan drugog mazili, pa vaćarili.

Republika

Foto: Pixabay.com

Gej afera

 

Kako smo saznali, ovaj par u pomenuti restoran redovno dolazi na ručak, a svađa se desila uoči Vaskrsa.

- Taj pevač i biznismen ne žele da se za njihovu vezu sazna, ali nemaju problem da se pojavljuju zajedno na javnim mestima. Svađa se desila pred Vaskrs, a oni su duže vreme zajedno. Lepo se slažu, ali kad se desi svađa, bude epskih razmera. Svađaju se redovno, ali se brzo pomire, pa ljubav cveta - priča izvor.

Pevač u javnosti glumi ženskaroša

Pevač koji je u vezi s čelnikom jednog kluba ima dugogodišnju devojku i živi s njom. Inače, on je u javnosti poznat kao veliki ženskaroš i srcelomac, te devojke padaju na njega čim ga vide. Imao je brojne afere, posebno je miljenik manekenki. One na njega padaju na prvu, pa su tako mnoge od njih prošle kroz njegove šake.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
123

07.05.2022 18:06

Sto sam ja ovo procitao i koga zabole. Bez imena ,mozete svaki dan da izbacujete po jednu ovakvu pricu.

Odgovori 33 0