LOPOVI NAPALI NAŠU PEVAČICU I OPLJAČKALI JE: Davili je i NOŽEM pretili, Jovana Tipšin otkrila DETALJE NOĆNE MORE! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

07.05.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika.rs oglasila se pevačica Jovana Tipšin koja se prisetila jezivog napada u šumi!

LOPOVI NAPALI NAŠU PEVAČICU I OPLJAČKALI JE: Davili je i NOŽEM pretili, Jovana Tipšin otkrila DETALJE NOĆNE MORE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Jovana Tipšin

Pevačica Jovana Tipšin pre nekoliko godina napadnuta je u ,,Bajdorfovoj šumi", poznati joj kao banjička šuma. Jovana je tog dana otišla kao i svaki dan kada joj to obaveze dozvole kako bi džogirala. Tom prilikom je primetila dva sumnjiva momka koji su je napali i opljačkali, a da stvar bude jezivija, izvadili su nož, koji je pevačicu izbezumio. 

Republika

Foto: Republika

Jovana Tipšin

 

- Oko 13 časova, bilo je tu momaka i devojaka koji su trčali, ja nikada ne bih išla u šumu sama. Ja sam primetila dva sumnjiva momka, prišli su mi i uzeli su me za vrat, drugu je rekao da mu da nož, ja sam se uplašila i pustila sam da mi uzmu ogrlicu. Jedan je bio dosta niži, a jedan viši, tačno sam primetila kako izgledaju njihove tetovaže - rekla je tada Jovana i dodala:

- Želela bih da pohvalim policiju, oni su u roku tri minuta opkolili celu šumu! 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Tipšin napadnuta

 

Kako su godine prolazile, Jovana nije prestajal da strahuje za svoj život kada god bi prolazila pored pomenute šume na Voždovcu, te se sada oglasila za naš portal i otkrila kako se oseća sada kada se seti ovog jezivog prizora. 

Republika

Foto: e-stock/S.Kostić

Jovana Tipšin napadnuta

 

- Ni dan danas ne prolazim tuda, nikada ne idem u tu šumu, plašim se i strahujem. To što sam proživela me je naučilo dosta toga, sada sam mnogo obazrivija. Tada su mi ukrali skupoceni zlatni lanac, koji je za mene imao veliku, sentimentalnu važnost, ali što kažu ljudi, bitno je da sam ja prošla ne povređena. Sam Bog me je tada pogledao i spasao od tih lopova - rekla je Jovana za portal Republika.rs. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading