"Bila je moja zamena, otišla je na Karibe" Prošlost Ivane Nikolić otkrivena, evo kako je ZAISTA postala Uraganka, ISTINA će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Buđić progovorila je o tome na koji način je Ivana Nikolić postala članica grupe ,,Hurricane", koja se definitivno rasprada!

"Bila je moja zamena, otišla je na Karibe" Prošlost Ivane Nikolić otkrivena, evo kako je ZAISTA postala Uraganka, ISTINA će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Atraktivna pevačica Ivana Bum Nikolić jedna je od članica grupe ,,Hurricane", koja je obavestila svoje fanove da je konačna odluka da se razilaze. Dakle, muzička grupa ,,Hurricane" se rasprada, što je potvrdila i njihov PR tim. 

Republika

Foto: ATA Images

Hurricane se raspadaju

 

Međutim, mnogi ne znaju da je Nikolićeva započela karijeru daleko od ove muzičke grupe, te da je bila samo kao zamena u sastavu devojkama ,,Models". Naime, Anastasija Buđić sada je progovorila o Ivani, te je otkrila šta se zapravo dešavalo pre nego što je postala jedna od Uraganki. 

Republika

Foto: instagram.com/anastasija_stasy

Anastasija Buđić Instagram

 

Ona je bila jedno vreme kod nas u grupi, ali ne kao zvanična članica. Već kao zamena. Međutim, mi smo tada potpisali ugovore i imali apsolutno prvi tim i čitavu ekipu. Naravno, ugovori imaju neki rok trajanja tako da u trenutku kada smo mi želeli da ona postane zvanična članica to nije uspelo - rekla je pevačica za Kurir.

Bivša članica grupe "Models" se potom osvrnula na situaciju kada je Uraganka dobila priliku da umesto nje ode na Karibe i započne svoju priču.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Ivana Nikolić Amig show

 

- Desila se jedna simpatična situacija. Grupa je putovala na Karibe, a ja tada to nisam mogla. Ona je tada otišla kao moja zamena i upoznala je jako kvalitetne ljude koji su u muzičkom menadžmentu. Negde tu se izrodila saradnja sa ljudima koji su napravili grupu Hurricane. Tako da je nama to jedna bliska grupa i jako draga grupa. Ja lično i ceo naš tim Models je vrlo ponosan na to što su uradile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading