NAKON ŠTO SU POKUŠALI DA JOJ NAPAKUJU AFERU SA MILIJEM OGLASILA SE JOVANA JEREMIĆ: Voditeljka otkrila ISTINU, evo o čemu se radi! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.05.2022

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana otkrila da to uopšte nije Mili iz "Granda" već njen prijatelj koga ona iz milošte naziva tako.

NAKON ŠTO SU POKUŠALI DA JOJ NAPAKUJU AFERU SA MILIJEM OGLASILA SE JOVANA JEREMIĆ: Voditeljka otkrila ISTINU, evo o čemu se radi! (FOTO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Nakon što su pokušali Jovani Jeremić da napakuju aferu sa Aleksandrom Milićem Milijem zbog navodne prepiske koja je otkrivena u jutarnjem programu, oglasila se voditeljka koja je ostala u šoku kada je čula o čemu se radi. 

- Demantujem, nikakav Mili iz Granda nije upitanju, nego moj prijatelj kojeg ja zovem Mili. Ja ljude u telefon ne upisujem po imenu i prezimenu nego po onome šta mi znače i šta ja osećam prema njima. Dakle ovo je kompletna laž, ja ne želim čoveku da pravim problem, vi znate ko sam ja, nikada ne idem sa oženjenim muškarcima. Ne znam kome je palo na pamet da Milija poistoveti sa Milijem iz Granda, istina je jedna da Mili iz Granda i moj Mili stvarno liče, obojca su ćelavi, ali ništa dalje od toga nije istina, jedva čekam subotu i nedelju da to demantujem javno- izjavila je Jovana za Informer, a onda se nakon nje oglasio i Mili, koji je otkrio da se uopšte i ne poznaju, kao da i to nije njegov nalog.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Aleksandar Milić Mili

 

"Evo, nasmejali ste me. Moj nalog na toj mreži ne izgleda tako. I nalog i dopisivanje je lažno. Ja sa Jovanom nemam kontakt niti sam ga ikad imao. Ja sam u Turskoj i uživam, pravim pesme za novi Miligram gde će pevati najveće zvezde", rekao je Mili za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Verona

05.05.2022 12:27

Mili, sin Rakca. Iz Parova.