ISPLIVALA fotka koja sve dokazala: Jovana Jeremić se dopisuje sa MMA BORCEM IZ CRNE GORE? (FOTO)

Autor:

Zabava

21.04.2022

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana je ušla u okršaj sa MMA borcem, a sada je isplivala fotka na kojoj se dopisuje sa njim?

ISPLIVALA fotka koja sve dokazala: Jovana Jeremić se dopisuje sa MMA BORCEM IZ CRNE GORE? (FOTO)

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić je nedavno ušla u okršaj s MMA borcem iz Crne Gore Vasom Psihom koji je u jednoj emisiji javno rekao da bi je iznabadao.

- Dobro pitanje. Jovanu Jeremić. Jako je iritantna! - rekao je on tada u jednoj emisiji na pitanje koga bi sa javne scene iznabadao.

Jovana mu je tada odmah odgovorila i brutalno ga spustila:

Republika

Foto: youtube

Vaso Bakočević, MMA borac

 

- Dođi, junačino! Čekam te. Ja tvoje siledžijske metode ne poznajem, ali ću te verbalno nokautirati u 3 sekunde. Crnogorac koji u Hrvatskoj očajno mrzi Jovanu Jeremić. Hej, sram te bilo! Ja imam mnogo prijatelja i u Crnoj Gori i u Hrvatskoj, sram te bilo! Kakav si ti MMA borac, gde ti je kodeks časti da braniš slabijeg od sebe, a posebno ženu? Kome ćeš ti posle ove izjave biti suprug, brat i drug? Slabiću! Slabiću! Slabiću! Ovo je poziv na fizički napad na ženu od 52 kilograma, srećom, umem da se branim! Tek planiram da iritiram takve mišićave slabiće! - srezala mu je ona.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Jovana Jeremić

 

Jeremićeva je dok je vodila emisiju u jednom momentu uzela telefon i počela da lista poruke, a kamera je snimila listu ljudi sa kojima se dopisivala od kojih je jedan "MMA borac".

Svi su se odmah zapitali da li su raspravu nastavili preko Instagrama ili joj se Vaso izvinio, a šta je istina to samo oni znaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading