ŠOK ZA DELIJE: Posle duple krune NAPUSTIO Zvezdu!

Autor:

Sport

21.04.2022

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ostali bez tvorca velikog uspeha.

ŠOK ZA DELIJE: Posle duple krune NAPUSTIO Zvezdu!

Foto: Starsport

Delije

U poslednjih nekoliko meseci, navijači Crvene zvezde imali su mnogo prilika za slavlja zbog uspeha njihovih timova u različitim sportovima, ali nekako se čini da su najveći trag ostavile odbojkašice crveno-belih

One su uspele da osvoje duplu krunu u Srbiji, ali je posle slavlja usledio šok za delije! Naime, Milan Gršić (40), trener ove šampionske generacije odlučio je da napusti beogradski tabor i preseli se u Francusku.

Republika

Foto: Starsport

 

O neobičnoj situaciji po Crvenu zvezdu govorio je i Nikola Rosić, generalni direktor crveno-belih.

- Već je potpisao ugovor sa jednim klubom iz Francuske, to je bilo poznato već nekoliko meseci… Znali samo da moramo da radimo na dovođenju novog trenera i da je to jedan od najznačajnijih koraka da bismo mogli da nastavimo taj sistem i kontinuitet rezultata. Već smo završili posao i za otprilike dve nedelje ćemo promovisati novog šefa stručnog štaba - rekao je Rosić.

Podsetimo, ženska sekcija Odbojkaškog kluba Crvena zvezda posle devet godina postala je šampion Srbije, a osam godina čekala je na trofej u nacionalnom kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading