DUGO JE ČEKANA: Nakon punih osam godina Zvezda je ŠAMPION Srbije! (FOTO)

Autor:

Sport

11.04.2022

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je dobila novog šampiona u ženskoj odbojci.

DUGO JE ČEKANA: Nakon punih osam godina Zvezda je ŠAMPION Srbije! (FOTO)

Foto: OSSRB

Pred punim tribinama Hale sportova na Ubu, u majstorici plej-ofa Super lige Srbije, odbojkašice Crvene zvezde savladale su ekipu Uba rezultatom 3:0 (25:17, 25:19, 25:13) i okitile se novom šampionskom titulom, prvom nakon punih osam sezona.

Crvena zvezda je na dominantan način za svega 66 minuta igre savladala domaćina i osvojila je 28. naslov prvaka države, prvi nakon 2013. godine, dok je Ub u velikoj meri bio lišen pomoći kapitena i najboljeg igrača, Ljiljane Ranković.

Republika

Foto: OSSRB

ŽOK Ub - ŽOK Crvena zvezda

 

Ušao je Ub stegnuto u uvodni set. U prilog tome govori činjenica da je napravio tri greške u prva četiri servisa. Zvezda je to znala da iskoristi i brzo se odvojila na pet poena razlike. Nastavio je tim Milana Gršića u istom ritmu i u daljem toku ovog seta i lako je stigao do prednosti od 1:0.

Republika

Foto: OSSRB

ŽOK Ub - ŽOK Crvena zvezda

 

Početak drugog seta bio identičan kao i kod prvog. Posle kratkog egala, Crvena zvezda je nametnula svoj tempo i gradila je prednost. Bila je sjajna ekipa iz Beograda u odbrani, posebno kada je blok u pitanju. Pokušavao je Ub da se rezultatski vrati u ovaj set, ali bez puno uspeha i Crvena zvezda je duplirala svoje vođstvo.

Republika

Foto: OSSRB

ŽOK Crvena zvezda, šampion Srbije 2021/22

 

Crevna zvezda  je u trećem setu bila i više nego dominantna, u potpunosti je zaustavila rivala i zasluženo je stigla do pobede i naslova prvaka Srbije.

Osvajanjem Superlige, Crvena zvezda je objednila oba trofej u sezoni, pošto je u martu postala pobednik Kupa Srbije, stoji na zvaničnom sajtu Odbojkaškog saveza Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading