PARTIZANE, CRNO TI SE PIŠE: Direktor Superlige REAGOVAO na optužbe iz Humske!

Autor:

Sport

11.04.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli bi mogli da prođu kao bosi po trnju.

PARTIZANE, CRNO TI SE PIŠE: Direktor Superlige REAGOVAO na optužbe iz Humske!

Foto: Starsport/Ilustracija

FK Partizan

Velika prašina podigla se posle poslednjeg kola regularnog dela Superlige Srbije i utakmice između Čukaričkog i Partizana na Banovom brdu, koja je završena bez golova.

Iz Humske su optužili sudiju Novaka Simovića zbog toga što u jednoj situaciji nije pokazao crveni karton štoperu Brđana Branku Kovačeviću.

Posle meča su trener Partizana Aleksandar Stanojević i sada već bivši strateg Čukaričkog Saša Ilić procenili da je Simović pogrešio, a iz Humske je stiglo i saopštenje u kom se navodi da se "kvalifikovao da sudi večiti derbi, jer je zadovoljio zemljaka iz Lovćenca, koji radi u Crvenoj zvezdi".

Kasnije je stigla i informacija da na utakmici Crvena zvezda - Radnički 1923 nije radio VAR, a o svemu je pričao direktor Superlige Aleksandar Pivić.

- Istina je, nije radila komunikacija na tom meču između sudija na terenu i u VAR sobi, to je nešto što se dešava, što, ne mogu da kažem da je normalna situacija, ali ipak se dešava, ipak je to tehnika, radi se na tome da se problemi otklone i nadam se da će se što manje dešavati u budućnosti - rekao je Pivić za "Telegraf", pa nastavio: 

To se dešavalo i u prvom delu sezone, samo tada nije bilo tolike tenzije i pritiska. Od 180-190 utakmica, imali smo problem na 6 ili 7 utakmica, stvarno je zanemarljiv procenat, nego je problem što se desilo na utakmicama Zvezde i Partizana, pa se digla velika pompa i prašina. Nije to tehnička greška, to su aparati, to je u ingerenciji FSS-a, pa ne mogu da pričam o tome, a i ne znam kako ta tehnika funkcioniše. Ali, to je tehnika i mogući su kvarovi. Bilo je u prvom kolu proleća na utakmici Radnički Kragujevac - Proleter, bilo je na Partizan - TSC i na Zvezda - Radnički Kragujevac.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Čukarički - Partizan

Potom je pričao o kažnjavanju Parnog valjka.

- To funkcioniše tako da ja kao direktor takmičenja čekam izveštaj i prijave Disciplinske komisije FSS, oni prate sve te izjave vezane za komentarisanje suđenja, kada dobijem od njih prijavu, onda podnosim to Disciplinskoj komisiji FSS. Ne znam kakva kazna može da bude, nije ni na meni, ni na Sudijskoj komisiji, to je na Disciplinskoj komisiji FSS.

U trenutku dok je davao izjavu, Pivić još nije pročitao saopštenje Partizana u kom je Simović optužen za krađu, pa je imao samo kratak komentar.

- Onda će verovatno biti prijava, nema šta, još iskreno nisam video saopštenje - podvukao je Pivić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading