VLADO GEORGIJEV SMUVAO POZNATU GLUMICU: Svi detalji AFERE koja je UZDRMALA JAVNOST! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.05.2022

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlado Georgijev je svojevremeno bio u vezi sa Andreom Mugošom!

VLADO GEORGIJEV SMUVAO POZNATU GLUMICU: Svi detalji AFERE koja je UZDRMALA JAVNOST! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Bivša devojka Vlade Georgieva, Andrea Mugoša, sa pevačem provela je svega dva meseca u emotivnoj vezi, a iako su im svi predviđali blistavu budućnost, oni su ipak prekinuli romansu. Pre nego što se skrasio sa izabranicom Milicom Samardžijom, Vlado je ljubio atraktivnu glumicu, za kojom je region uzdisao.

Naime, Andrea i Vlado bili su u ljubavi 2014. godine, a njihova veza, iako o njoj nije poznato previše detalja, bila je po lupom javnosti. Glumica koje se publika seća po ulozi služavke porodice Bačić u seriji „Budva na pjenu od mora“ , navodno, kako je pisao "Alo" nije mogla da podnese turbulentan način života pevača.

 

 

Po svemu sudeći, atraktivna Andrea je ostavila Vlada:

- Andrea je prva devojka s kojom se Vlado viđao nakon raskida s dugogodišnjom emotivnom partnerkom Irenom Market. Njih su upoznali prijatelji i sve je krenulo baš onako kako su oboje želeli, ali nije potrajalo. Mladoj glumici nije se svideo njegov način života, a i sve više je dolazilo do mimoilaženja stavova. Iz dana u dan to je bilo sve izraženije. Andrea je saopštila Georgievu da je najbolje da se ne viđaju, a njegov ego mu nije dozvolio da je ubeđuje u suprotno -  rekao je anonimni izvor za pomenuti medij svojevremeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading