MAJA SABLJIĆ JE BILA LUDA ZA NJIM: Tajna AFERA lepe glumice je bio NAJPOZNATIJI MUZIČAR, da mu je rekla "DA" bili bi najmoćniji PAR! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.05.2022

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ljubav Maje Sabljić bio je Goran Bregović.

MAJA SABLJIĆ JE BILA LUDA ZA NJIM: Tajna AFERA lepe glumice je bio NAJPOZNATIJI MUZIČAR, da mu je rekla "DA" bili bi najmoćniji PAR! (FOTO)

Foto: youtube printscreen

Goran Bregović poznati muzičar u mladim danima vodio je buran život, te mu ženskog pola nikada nije manjkalo. U jeku popularnosti njegovog benda, harizmatični Sarajlija važio je za miljenika žena, a iz tog perioda kruže „urbane legende“ o njegovim zavodničkom umeću.

Povezivali su ga sa mnogim poznatim lepoticama ali je on, kao pravi džentlmen, odbijao da o tome javno priča. Nikada se nije hvalisao romansama, ali pojedine dame nisu krile da im je bilo teško da odole njegovom šarmu.

Foto: Youtube.com

Goran Bregović

 

Tako je glumica Maja Sablić svojevremeno priznala da ju je na snimanju filma „Lične stvari“, 1979. godine, koji prati njen pokušaj da upiše Fakultet dramskih umetnosti, Bregović ostavio bez daha svojim stavom. U to vreme imala je 19 godina, a renomirani muzičar deset više. Mlada glumica je tada živela u Novom Sadu, gde su, pričali su upućeni, često sretali Gorana u blizini njene zgrade.

Početkom devedesetih Goran Bregović oženio se bivšom sarajevskom manekenkom Dženanom Sudžuku, sa kojom je dobio tri ćerke. Negde u istom periodu i Maja Sablić je rekla „da“ američkom biznismenu srpskog porekla Đorđu Zečeviću, sa kojim je bila u braku do njegove smrti, 2012 godine.

Iz sveta glume povukla se pre dve decenije, kada je posle uloge u filmu „Lavirint“, zvanično saopštila da više neće snimati. Danas živi na relaciji Beograd ‒ Los Anđeles, prenosi Gloria.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading