NOVI DETALJI ISTRAGE: Objavljene fotografije i informacije u vezi nestanka Marijane Seifert

Autor:

Svet

01.05.2022

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju gde je nestala pobednica Velikog brata 2011.

NOVI DETALJI ISTRAGE: Objavljene fotografije i informacije u vezi nestanka Marijane Seifert

Foto: printscreen

Pobednica regionalnog Velikog brata 2011. godine Marijanom Seifert nestala je pre pet dana, a za njom potraga i dalje traje. Ona je nestala 27. aprila, a njen nestanak sa zagrebačke adrese na Savici prijavio je njen suprug Karlo.

HGSS je na svojoj Fejsbuk stranici objavio kako su u nedelju od ranog jutra pretraživali Savu oko Mosta mladosti u Zagrebu.

Od ranog jutra traje detaljna pretraga korita reke Save oko Mosta mladosti, u potrazi za ženskom osobom koja je nestala 27. aprila na tom području. U potražnoj akciji učestvije 12 spašavatelja HGSS-a iz stanica Zagreb, Karlovac, Gospić i Bjelovar, od čega 6 ronioca, sa 2 čamca i 1 bespilotnom letelicom. Ronioci su, uz područje oko Mosta, pregledali i 6 teglenica koje se nalaze uz obalu Save. Zbog jakih rečnih struja, izrazito se pazi na sigurnost ronioca – objavio je HGSS.

Od pronalaska njenih dokumenata i moblinog telefona kod mosta Mladosti u Zagrebu, novih tragova nije bilo, napominje "Slobodna Dalmacija". Roditelji su je poslednji put videli na Uskrs, a suprug pred spavanje, noć pre nego što je nestala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading