Sveštenik SILOVAO pevačicu sa 14 godina, ona progovorila o TRAUMI koja je obeležila! Zorana otkrila sve o Ani i Mrki: "Često idem na Ostrog o molim se" (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

03.05.2022

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorana Simeunović za portal Republika.rs otkrila je sve o njenoj prošlosti, ali i druženju sa Anom Bekutom!

Sveštenik SILOVAO pevačicu sa 14 godina, ona progovorila o TRAUMI koja je obeležila! Zorana otkrila sve o Ani i Mrki: "Često idem na Ostrog o molim se" (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Pevačica Zorana Simeunović danas je objavila svoj prvi muzički album, a tom prilikom pred našim kamerama otkrila je koliko je novca uložila u samu izrau muzičkih spotova, ali i kako je to sarađivati sa velikim imenima naše estrade poput Ane Bekute, sa kojom je snimila i spot za duetsku numeru. 

 

 

Zorana je svojevremeno bila učesnica i rijalitija ,,Parovi", te smo je ovom prilikom upitali i za njenu životnu traumu kada je otkriveno da ju je sa 14 godina napastvovao sveštenik

- Sada ću imati priliku da vidim kako je kada ceo album izdaš, do sada sam izdavala singlove, sada ću videti i kako prolazi album. Puno košta! Jeste, jedan album košta koliko i stan u Beogradu na vodi. Nisam ni ja pošteđena mnogih finansijskih problema, iako sam žena kompozitora. 

Kako gledaš sada iz ove perspektive na učešće u rijalitiju?

Republika

Foto: Republika

Zorana Simeunović

 

- Jedna ozbiljna lekcija, kako ne treba raditi u životu, ali sa ove tačke gledišta ja se zovem Zorana Simeunović, ja sam po profesiji pevač, ne rijaliti igrač. Ja sam bila pevačica i kada sam ušla unutra i izašla sam kao pevačica, nisam imala nikakve skandale, nisam radila ništa čega bih se postidela. 

Zbog čega se Ana Bekuta nije pojavila na promociji?

- Ana Bekuta se nije pojavila sa razlogom i poštujem njenu odluku, ona je i mene i mog supruga ispoštovala, uradile smo taj spot, koji smo danas videle. Ana je neko kome ja želim od srca puno radosti, iako je to sada teško, to je partner sa kojim je ona delila godine, delim bol, jer sam i ja relativno skoro izgubila majku, ali hvala joj na tome što mi je dala vetar u leđa - govori Zorana i otkriva da li je Milutin Mrkonjić dolazio na snimanje spota:

Republika

Foto: instagram.com/anabekuta1

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Instagram

 

- Nije dolazio, mi smo uradile relativno skoro, ali sigurna sam da je čuo demo snimak i da se gore negde raduje mom uspehu, i aplaudira, kao i Šaban Šaulić i mnogi drugi koji su bili uz mene, idem na Ostrog i molim se da budu u raju.

Vest o tome da te je sveštenik sa 14 godina silovao uznemirila je javnost, to je tvoja trauma koja te je obeležila.

- Ja ne želim da komentarišem to. Ne pratim rijaliti, ali ne bih volela da komentarišem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading