Severina ponovo VREĐA I PONIŽAVA! Čestitala Bajram uz fotografiju simbola GENOCIDA, javnost KIPTI OD BESA! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.05.2022

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Vučković ponovo je izazvala bes javnosti zbog niskih uvreda i provokacija.

Severina ponovo VREĐA I PONIŽAVA! Čestitala Bajram uz fotografiju simbola GENOCIDA, javnost KIPTI OD BESA! (FOTO)

Foto: instagram.com/severina/ATA images

Severina Vučković ponovo je udarila gde ne treba i izazvala gnev javnosti čitavog regiona. Ona je opet iskoristila Srebrenicu i to na Bajram, jedan od najradosnijih muslimanskih praznika, pevačica je ukaljala njihovom bolnom temom.

Republika

Foto: ATA Images

Severina Vučković

Naime, Severina je na svom Instagram profilu čestitala Barjam svim pratiocima muslimanske veroispovesti uz tradicionalne reči: ''Bajram Šerif Mubarek Olsun'', a uz to dodala i sliku cveta Srebrenice i bosanske košulje. Inače, cvet Srebrenice je nezvanični simbol genocida u Srebrenici.

Republika

Foto: instagram.com/severina

Severina Vučković čestitala Bajram

Kako ni sami muslimani ovu temu ne pominju na svoj veliki praznik, mnogu su ovo shvatili kao još jednu Severininu provokaciju, što joj nije strano, jer ništa drugo ni ne zna, no da vređa i ponižava.

Republika

Foto: ATA Images

Severina Vučković ponovo vređa

Podsetimo, pevačica je nedavno u jednoj emisiji izjavila da je u Srebrenici počinjen genocid, te da su Srbi za to krivi, što je izazvalo potpuni haos u javnosti, a svi su se složili da bi trebalo da se stidi ovakvih svojih izjava, pre svega jer se neposredno pre toga razvela od Srbina.

- Na primer, ja sam sad ispala najgori ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali: veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin. Ali radi se samo o tome, da ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebalo da plati odštetu. Mislim da samo zbog toga oni (Srbija) ne priznaju da se to tako zove. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mihajlo

03.05.2022 22:45

Mislim da je na njoj vršen genocid godinama po jahtama, hotelima, privatnim smeštaj ima...