Jovana Tipšin je za ovu pesmu ZGRNULA silne pare, a niko ne zna da je tekst ISTINIT! Pevačica ŠOKIRALA: Radi se o ljudima iz našeg okruženja! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.05.2022

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tipšin otkrila sve o svojim porocima.

Jovana Tipšin je za ovu pesmu ZGRNULA silne pare, a niko ne zna da je tekst ISTINIT! Pevačica ŠOKIRALA: Radi se o ljudima iz našeg okruženja! (VIDEO)

Foto: Republika

Pevačicu Jovanu Tipšin smo sreli posle dužeg vremena na jednom prestoničkom događaju, a ona nam je tom prilikom otkrila detalje svog privatnog života, priznala nam je koje poroke ima, ali i da je jedan od njenih najvećih hitova zapravo pisan po istinitom događaju.

- Morate da volite prvenstveno sebe, da biste voleli druge. Deluje arogantno, ali nije tako, morate da volite i poštujete sebe da biste sve druge voleli - počela je Jovana, pa dodala šta treba da poseduje muškarac da bi nju pridobio:

Republika

Foto: Republika

Jovana Tipšin o ljubavi

- Da bude samo ono što jeste, prirodna, normalna osoba, postoji tako neko. Ja sam uvek zaljubljena.

Kako je njena pesma ''U tvom telefonu'' jedna od njenih najvećih hitova, Jovana kaže da joj se nikada nije desio deo ''u tvome telefonu moga imena nema'', ali je otkrila da je ta pesma zapravo rađena po istinitom događaju.

- Pesma je pisana po istinitom događaju, ljudi koji su oko nas, tako je Braja dobio inspiraciju.

Republika

Foto: Republika

Jovana Tipšin o pesmi ''U tvom telefonu''

Nedavno se Darko Lazić našao u žiži javnosti zbog divljačke vožnje pod dejstvom alkohola i narkotika, a pevačica je dala svoj sud o celokupnoj situaciji, pa otkrila da li ona ima neke poroke.

- Ja mu želim  puno sreće i da malo više voli sebe i ljude oko sebe, da bude nasmejan i zdrav. Ja iskreno poroke nemam, ne pijem, ne pušim, slatkiše volim... Ni ne psujem, jako retko, ponekad u vožnji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading