Mile Kitić otkrio o krizi braka sa Martom Savić, pa opleo po Franu: "On mi nije zet, za Elenu bih drugog" (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

03.05.2022

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mile Kitić progovorio je o odnosu sa Martom Savić, kao i o budućem zetu Franu Pujasu.

Mile Kitić otkrio o krizi braka sa Martom Savić, pa opleo po Franu: "On mi nije zet, za Elenu bih drugog" (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Instagram. RED tv printscreen

Popularni folerk Mile Kitić godinama unazad je jedan od zastupljenih estradnih umetnika, a uvek se nalazio u žiži skandala kada je njegov odnos sa suprugom Martom Savić u pitanju. Poznato je da Marta i Mile imaju prelepu ćerku Elenu Kitić, koja je krenula njihovim stopama i danas je jedna od traženijih mladih pevačica na našoj sceni. Kitić je sa nama popričao o svim novostima u njegovom životu, a otkrio nam je i detalje o Eleninoj vezi sa Franom Pujasom

 

 

Kolege kažu da ste glavni šmeker na estradi, kako Vi to komentarišete?

- To, pa dobro, možda nekada kada sam mlađi bio, ja ne vidim sebe tako, ali možda i jesam! Nije me nijedna zaprosila, ali su skidale gaćice, klasika, stavljao sam ih oko vrata. Jednom mi se desilo to, žena mi je ušla na vrata, ja sam joj rekao: ,,Ženo, evo ti pištolj i ubijaj".

Republika

Foto: Republika

Mile Kitić

 

Da li je Marta morala da tera devojke od Vas svojevremeno?

- Nije, ja to nisam dopuštao, sad je to ružno i da se priča, ali i kada bih to uradio, uradio bih da ona ne zna. Te vrste probleme nije imala.

Da li ste nekada imali krizu u braku?

Republika

Foto: instagram

Marta Savić Instagram

 

- Nismo, pisalo se o tome, rastaju se, podela imovine. Jeste, sve sam podelio na nju, sve sam joj prepisao. Znate kako je to, malo i mediji to znaju da preokrenu, kad ja sedim sa nekim u kafani, odmah se poveže, bilo je pitanja i za neke devojke koje su sa mnom radile, mi imamo tako divan brak! Ja sam imao kompleks kose, uvek sam ostavljao duže napred da se ne vidi da sam ćelav, bili smo u Španiji na odmoru i ona je uzela makaze i skratila mi je, u pravu je bila, oko ćerke smo se svađali. Ona je strožiji roditelj, ona se više bavila sa Elenom, ja bih joj sve dopustio. Bilo je 15, 16 godina kada treba ozbiljno da se bavi sa njom, sad ja nekad tražim od nje neke savete. Čekamo Martu sada, dolazi nam iz Dominikane, jer smo Elena i ja spremili hit, vrlo interesantan spoj. 

Kako Vam se čini zet Fran Pujas, koji se nalazi u rijalitiju ,,Zadruga"?

- To mi nije zet, to je sigurno, da li će biti ne znam. Meni ne treba da se sviđa fizički, da li se meni sviđa, to je nebitna stvar, ja to ne bih komentarisao, možda bih ja nešto drugo izabrao, ali ja se ne mešam, samo da nemaju problema. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/pitam za druga

Fran Pujas Zadruga 5

 

U kakvim odnosima sa pevačicom Sandrom Afrikom?

- To je stara priča, izlizana... Devojka je radila kod mene, ja sam snimao spot za pesmu ,,Tatina maza", trebali su nam modeli za snimanje, doveli su mi Sandru, jer je bila preplanula, doveo sam je u Grand, sve kamere u nju, nikoga nisam zanimao. Povezivali su nas, ona je mlada devojka bila. Kada se sretnemo pozdravimo se, ja njoj nisam ništa nažao učinio, ni ona meni. Ja njoj ništa nisam pomogao, ona je krenula uz mene, uz mene je bila prvi put na televiziji. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sandra Afrika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading