Uroš Živković PRIZNAO da je ZA LEGALIZACIJU prostitucije! Pevač ŠOKIRAO: Ljudima treba dati IZBOR! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

03.05.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video format "Lično sa..." u produkciji Republika TV-a, svakog utorka naše poznate ličnosti stavlja na teške zadatke, a sada nam je gost bio Uroš Živković.

Uroš Živković PRIZNAO da je ZA LEGALIZACIJU prostitucije! Pevač ŠOKIRAO: Ljudima treba dati IZBOR! (VIDEO)

Foto: Republika

Uroš Živković

Pevač Uroš Živković odgovarao je na naša leksikonska pitanja i tom prilikom otkrio do sada nepoznate detalje o svom životu.

Za početak je Uroš otkrio da li je slobodan ili zauzet.

- Slobodan - rekao je Živković koji je dodao da žena mora da bude lepa iznutra i spolja da bi ga osvojila, kao i da poseduje kućno vaspitanje.

Pevač je iznenadio činjenicom da se seća da mu se prva simpatija zvala Sara, te priznao da se prvi put poljubio u vrtiću.

Republika

Foto: Republika

Uroš Živković u Lično sa

Kako je u poslednje vreme glavna tema javnosti prostitucija, Uroš kaže da smatra da bi prostitucij trebalo legalizovati.

- Mislim da treba da težimo ka Evropi, svako treba da radi šta hoće i šta mu odgovara, svako sam sebi kroji sudbinu, ali ljudima treba dati mogućnost. Prvo će da plaćaju porez državi, a i radiće to bez da se kriju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading