Branka Blek Rouz doživela JEZIV UDES, STRAVIČNOM brzinom se zakucao u nju: Povrede zadobila tokom PREVRTANJA auta! (PRVI SNIMCI SA MESTA NESREĆE)

Autor:

Zabava

03.05.2022

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Blek Rouz doživela je saobraćajnu nesreću sinoć u Beogradu.

Branka Blek Rouz doživela JEZIV UDES, STRAVIČNOM brzinom se zakucao u nju: Povrede zadobila tokom PREVRTANJA auta! (PRVI SNIMCI SA MESTA NESREĆE)

Foto: Printskrin/RTV PINK, Privatna arhiva

Najpoznatija srpska striptizeta Branka Blek Rouz sinoć je doživela stravičan udes kada se vraćala iz emisije ''Pitam za druga''. Naime, Branka je krenula ka gradu kada se u nju ogromnom brzinom zakucao automobil u kom su bila dva mladića, a sada je za naš portal otkrila šta se tačno dogodilo.

 

 

- To se dogodilo na raskrsnici kod ''Ušća''., neka dva mladića su kroz crveno prošla i udarila me nasred raskrsnice, ja sam se isprevrtala kao na filmu, auto se bočno okrenuo i kako sam se prevrtala završila sam skroz u drugoj traci - počinje vidno potresena Branka i dodaje je samo uz Božiju pomoć uspela da prođe bez povreda:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Raskrsnica na kojoj je Branka imala udes

- Hvala Bogu nemam povrede, samo u Boga verujem i nemam nikakvu povredu, malo sam samo ugruvana, ali su me snimali i rekli su da imam lakše telesne povrede, ali ništa strašno.

Kako je udarac bio jak, automobil je u potpunosti uništen.

- Totalna je šteta, auto nije ni moj, nego od drugara, pozajmila sam od njega jer sam ja moj nedavno prodala, katastrofalno je, ali osiguranje će pokri štetu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Automobil Branke Blek Rouz

Branka otkriva i da je razgovarala sa momcima koji su je udarili, te da je jedan od njih priveden.

- Jedan momak je priveden, nađeni su mu i narkotici u rancu i mislim da je on i vozio, jer oni dugo nisu izašli iz automobila. Taj što je priveden mi je prišao i pričao sa mnom, vratio se do kola, a onda je drugi izašao i rekao mi da je on vozač, što ja ne verujem. Stavio je kačket na glavu, odmah su mi bili sumnjivi, ali će kamere sve utvrditi, ja mislim da su se oni zamenili.

 

 

- Sigurna sam i znam da je mene samo Bog spasio. Meni je ovo treći udes, 2005. godine sam pala sa mosta sa 20 metara visine, a 2001. godine mi je pukao točak i izokretala sam se. Sve je bilo sa prevrtanjem i nije mi bilo ništa, a ja sam stvarno samo rekla: ''Gospode Bože, pomozi mi, spasi me!'' Kako sam to rekla, tako je auto i stao. Od sinoć se molim Bogu, danas sam i do manastira išla, ja sam vernik i tako to doživljavam - rekla je Branka za Republiku.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading