Aleksandra Prijović progovorila o detinjstvu i počecima: Nije bilo lako, sve je stvar KOMPROMISA!

Autor:

Zabava

01.05.2022

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović o svojim počecima i detinjstvu.

Aleksandra Prijović progovorila o detinjstvu i počecima: Nije bilo lako, sve je stvar KOMPROMISA!

Foto: ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović rano je počela da radi i da se bavi muzikom, pa tako prvi honorar zaradila već sa 15 godina, ne krije da je odavno navikla da pevači imaju drugačiji život i obaveze, te da za njih praznici ne postoje.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović

Tako će i ove godine biti kada je 1. maj u pitanju, iako većina ne radi, Aleksandra će ovaj praznik provesti na sceni, a sada je otkrila kakva su njena sećanja na ovaj praznik u detinjsvu.

- Kao i većina dece, radovala sam se 1. maju zato što je to bio na jedan način nagoveštaj lepog vremena i leta koje dolazi, igranja napolju s drugarima, roštiljanje s porodicom, znak da je uskoro kraj školske godine. Taj 1. maj je bio znak da dolazi najlepši deo godine. Provodila sam ga s porodicom, a kasnije s drugarima.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Aleksandra Prijović o 1. maju

Kako je većini za ovaj praznik tradicija odlazak na prvomajski uranak, pevačica otkriva da li je i ona to radila i kako su izgledali njeni uranci:

- Svake godine je bilo drugačije, u zavisnosti od toga gde sam bila, da li kod mame ili tate. Nekad je to bilo kod kuće, nekada u prirodi s drugarima - kaže Aleksandra i dodaje da li i sada nekada uspeva da ode na uranak:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Aleksandra Prijović o praznicima

- Od kada smo dobili Aleksandra, 1. maj uglavnom provodim kod kuće u krugu porodice, ukoliko nemam nastup. Aki mnogo voli prirodu i sada kad je malo porastao, jedva čekam da zajedno s njim krenemo da primenjujemo sve prvomajske tradicije.

Kako ove godine radi za 1. maj, pevačica se trudi da stvori atmosferu u kući takvu da njen sin Aleksandar ne oseti da je nema.

- Neću biti kod kuće, radim, tako da se bavim organizacijom da Aleksandru bude zanimljivo i da ne oseti da nisam tu. Mi, hvala bogu, imamo zaista veliku porodicu i njemu nikad ne nedostaje pažnje i društva.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Aleksandra Prijović o porodici

S obzirom na to da je u detinjstvu mnogo vremena provodila kod baek i deke na selu, Aleksandra se prisetila tih dana.

- Radila sam sve što su mi dozvolili, sve mi je bilo zanimljivo, pa i da sređujemo baštu.

Paznici za pevače uglavnom ne postoje, tako i Aleksandra kaže da se navikla na drugačiji način života i organizaciju u odnosu na one ljude koji rade u ponedeljka do petka.

- Naš posao je takav da datume koji bi trebalo da budu rezervisani za najbliže mi moramo da provedemo odvojeni. To je tako i s vremenom se čovek navikne. Sa druge strane, taj isti posao mi dozvoljava da provodim mnogo vremena sa sinom tokom nedelje kad bi inače trebalo da se ide na posao. Sve u životu je neka vrsta kompromisa. Svakako se trudimo da budimo zajedno što više i pre svega da nam sin ima srećno i ispunjeno detinjstvo, da je okružen ljudima koji ga vole - kaže Aleksandra i otkriva da li bi sada ponovo sve isto uradila:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Aleksandra Prijović o detinjstvu

- Verujem da u životu neke stvari ne možeš da promeniš i zaista verujem da svi imamo neki unapred iscrtani put. Nije bilo lako, ali ne bih promenila ništa na tom putu. Srećna sam i to je uvek najveće merilo vrednosti tog puta.

Aleksandra je otkrila i zašto je nema često u medijima.

- Ne volim prisustvo u medijima. To je do sada već svima koji prate naš svet i jasno. Ovim poslom se bavim iz ljubavi prema muzici, a ne da bih svakodnevno bila u novinama. Nekad mi se to pripisuje kao mana, ali ja drugačije ne umem niti želim. Imam mnogo nastupa, na koje se koncentrišem da ih odradim najbolje što mogu, da ispoštujem svaku osobu koja odvoji vreme da dođe da me sluša, i radim stalno na sebi i na novim pesmama. Ne volim da senzacionalizujem sebe i svoj život. Nikad se nisam tu dobro snalazila, ja se najbolje snalazim ispred mikrofona - zaključila je pevačica za Kurir.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading