Rade Basta svim radnicima u energetskom sektoru čestitao 1. maj!

Autor: Republika

Vesti

01.05.2022

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor JKP "Beogradske elektrane" Rade Basta čestitao je Prvi maj, Međunarodni praznik rada, svim radnicima i poslodavcima u energetskom sektoru, podsećajući na važnu simboliku koju nosi ovaj datum: borba za radnička prava i izraz radničke solidarnosti.

Rade Basta svim radnicima u energetskom sektoru čestitao 1. maj!

Foto: Privatna arhiva

Rade Basta

- Svet rada se promenio, ali želja za boljim položajem radnika i unapređenje njihovih prava, moraju ostati stalni zadatak države Srbije i prioritet svih nas ukoliko želimo da gradimo pravedno društvo i društvo zadovoljnih radnika. Nažalost, veliki broj grđana nema priliku da ostvari jedno od osnovnih ljudskih prava, a to je pravo na rad - rekao je Basta i doda:

- Iz tog razloga, želim da zajedničkim snagama, upornošću i svakodnevnim ulaganjem napora nastojimo da napravimo promene, u kojoj će svaki čovek imati jednake mogućnosti da svojim radom obezbeđuje egzistenciju sebi i svojoj porodici. Zato izražavamo čekivanja, u ovom izazovnom i teškom vremenu da će država Srbija uspeti da nađe ravnotežu između rada i kapitala, odnosno da će ekonomski razvoj doprineti socijalnoj pravdi i obezbediti dostojanstven rad za sve naše građane. Srećan Vam Prvi maj - Međunarodni praznik rada - poručio je Basta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mandic

03.05.2022 18:12

To je direktor👏👏👏