Tanja Savić POBEGLA iz Srbije nakon što joj je POZLILO: Pevačica spakovala kofere i sakrila se od Duška kod Draška, pa objavila FOTKU i sve potvrdila!

Autor:

Zabava

30.04.2022

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić se oglasila i otkrila sa kime provodi vreme!

Tanja Savić POBEGLA iz Srbije nakon što joj je POZLILO: Pevačica spakovala kofere i sakrila se od Duška kod Draška, pa objavila FOTKU i sve potvrdila!

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

Pevačica Tanja Savić, kako prenose mediji, ponovo se našla u epicentru drame sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je, navodno najavio naslednicima da dolazi ponovo u Srbiju, jer ne može da prihvati način na koji ih majka vaspitava. Kako mediji pišu, Dušanu se ne sviđa to što je Tanja odlučila da njihovi sinovi školu pohađaju u rodnom Smederevu, pa je odlučio da spakuje kofere i uputi se ka Srbiji. 

 

 

Pevačica se na ovu temu nije odazvala, ali je zato brže bolje spakovala kofere i napustila Srbiju i to ni manje, ni više nego za Banjaluku. Ona se oglasila na Instagram profilu kako uživa u vožnji čamcem, a mnogi su pomislili da ju je uslikao njen voljeni Draško Stanivuković

- Danas ovako - napisala je Tanja na Instagram profilu ispod fotografije. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading