Lidija Vukićević priznala ŠOK detalj o vaspitanju dece: "Nisam za nasilje, ali sam tukla sina..."

Autor:

Zabava

30.04.2022

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Vukićević nikad otvorenije nije priznala detalje o njenom vaspitanju naslednika.

Lidija Vukićević priznala ŠOK detalj o vaspitanju dece: "Nisam za nasilje, ali sam tukla sina..."

Foto: Instagram.com

Poznata glumica Lidija Vukićević otkrila je  u kakvom je odnosu sa sinovima, koji su joj veliki oslonac u životu. Lidija je poznata kao majka koja ima idealan odnos sa svojim naslednicima, te da među njima nema tabu tema, zbog toga je ovaj put progovorila kakva je bila dok su njeni sinovi bili u ,,ludim godinama". 

 

 

- Sada sa decom imam jako blizak odnos i to mi je jako drago. Uspela sam da prenesem na njih prave porodične vrednosti i ponosna sam na to. Uopšte nisu razmaženi jer nisam želela sve hirove da im ispunjavam - rekla je Lidija, i dodala:

 

 

-Sećam se trenutka kada sam istukla sina. On mi je tražio da mu u kineskoj radnji kupim pušku, ja sam to uradila. Nakon nekog vremena, on je u trenutku besa razbio tu pušku, a ja sam njega. Nisam za nasilje, ali kada deca preteraju, treba da dobiju batine. Ljubav nije dovoljna za vaspitanje, potrebna je i disciplina i strogoća - govorila je glumica.

Republika

Foto: ATA Images

Lidija Vukićević

 

- Ne slažem se sa time da se sve rešava razgovorom. Postoje trenuci kada deca ne mogu da razumeju i kada moraš da budeš strog. Želela sam da postanu dobri ljudi i da me poštuju. Morala sam da im budem i majka i otac, razvela sam se kada je jedan sin imao tri drugi šest godina - zaključila je glumica za Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading