"Rekli su nam da ćemo proći 10 puta gore" Ana Lazarević i Cale otkrio MONSTRUOZNE detalje kamenovanja u tržnom centru, a onda su usledile još JEZIVIJE PRETNJE!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

30.04.2022

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Lazarević i Cale su se oglasili za portal Republika.rs i otkrio šta se desilo u tržnom centru, kao i kakve su pretnje dobili nakon neprijatne situacije.

"Rekli su nam da ćemo proći 10 puta gore" Ana Lazarević i Cale otkrio MONSTRUOZNE detalje kamenovanja u tržnom centru, a onda su usledile još JEZIVIJE PRETNJE!

Foto: Instagram.com

Poznati srpski influenseri Ana Lazarević i Cale doživeli su pre nekoliko dana neprijatnu situaciju, kada ih je grupa mladića gađala kamenjem u jednom prestoničkom tržnom centru. Oni su objavili snimak na društvenim mrežama, koji je postao viralan, a detaljnije možete pročitati klikom OVDE.

Portal Republika.rs stupio je u kontakt i sa Anom, i sa Caletom, koji su nam ispričali šta se tačno desilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cale (@cale_official)

 

- Nikada mi se nije desilo to da imam veće neprijatna iskustva od toga, ali da, bili smo gađani kamenjem, ja sam ga vijao po tržnog centru 30 minuta, da bi na kraju oni mene jurili da bi mi se izvinili, kao ne mogu oni... Ja sam ga odmah vijao, kad sam video, ne bih ja ništa tu uradio, samo sam hteo da vidim u čemu je problem, da ti nekog gađaš kamenjem? Anu bi pogodili u glavu, ja sam nosio kačket. Ja sam hteo da se oni izvine Ani. Ja sam ušao na TikTok u lajv i oni su došli i krenuli da pišu da nisam u kondiciji, da će sledeći put biti deset puta gore. Mislim da su deca samo željna pažnje, samo su nezadovoljni svojim životima, da li je to nedostatak majčinske ljubavi, da ti meni dođeš da napišeš u lajvu, pa smo stavili i na Instagram i kao zašto nisu označeni na Instagramu, mislim jezivo - govori Cale, pa dodaje da su nedavno na nastupu mlade Lazarevićeve imali još jednu neprijatnu scenu:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cale (@cale_official)

 

- Desilo se nedavno kada je Ana imala nastup , ja sam izašao na binu, meni su dobacivali ružne reči i pljuvali su, Aninog fotografa su gađali žvakom, ja ne znam šta se dešava sa ovom decom danas! 

Ovu priču nam je potvrdila i Ana:

 

 

- Pre par dana sam šetala galerijom sa Caletom koji je isto jutjuber i grupa dece je prolazilo i dobacivali su neke gluposti na šta naravno nismo obraćali pažnju, jer se to dešava svakodnevno, ali kada smo sišli sprat niže, uzeli su kamenje koje je stajalo kao ukras iz žardinjere i dok sam pričala telefonom, videla sam da me neko gađa sa sprata iznad kamenjem i kamen je proleteo tačno pored mog lica. Ne mogu da verujem da neko sa tako malo godina ima smelosti da bilo kome tako nešto uradi - govori Ana za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading