UMRO MINO RAJOLA - Potvrdila PORODICA!

Autor:

Sport

30.04.2022

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo najpoznatiji fudbalski menadžer u 55. godini života.

UMRO MINO RAJOLA - Potvrdila PORODICA!

Foto: www.profimedia.rs

Mino Rajola

Prekjuče je Mino Rajola, najpoznatiji i najuticajniji fudbalski menažer na svetu podigao svet na noge je objavljena informacija da je preminuo.

Ipak, samo nekoliko sati usledio je demant od strane doktora koji je lečio Italijana, a potom i od desne ruke samog agenta, ali i Mina Rajole.

Posle svega, danas je Mino Rajola preminuo, a potvrdu ove informacije objavila je njegova porodica na društvenim mrežama menadžera koji je život izgubio u 55. godini života.

- U beskrajnoj tuzi delimo smrt najbrižnijeg i najčudesnijeg fudbalskog agenta koji je ikada postojao - stoji u uvodu objave na službenom Rajolinom profilu, a potom se nastavlja:

- Mino se do kraja borio istom snagom koju je stavljao na pregovaračke stolove kada bi zastupao naše igrače. Kao i obično, Mino nas je učinio ponosnim, a nikada to nije shvatio. Mino je svojim radom dotaknuo mnoge živote i napisao novo poglavlje u eri modernog fudbala. Zauvek će nam nedostajati. Minova misija da fudbal učini boljim mestom za igrače nastaviće se s istom strašću. Zahvaljujemo svima na ogromnoj podršci koju smo dobili u ovim teškim trenucima i molimo za poštovanje privatnosti porodice i prijatelja u ovom trenutku tuge.

Italijan je bio agent mnogim velikim fudbalskim imenima kao što su Pol Pogba, Zlatan Ibrahimović i Erling Holand, Đanluiđi Donaruma, Matijas de Liht, Marko Verati, itd...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading