Ćerka Snežane Savić priznala NAJINTIMNIJU STVAR: "Bilo me je SRAMOTA mamine GOLOTINJE" (FOTO)

Autor:

Zabava

30.04.2022

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka glumice Snežane Savić, Anita Lazić progovorila je o odnosu sa majkom!

Ćerka Snežane Savić priznala NAJINTIMNIJU STVAR: "Bilo me je SRAMOTA mamine GOLOTINJE" (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Glumica i pevačica Snežana Savić (69) iza sebe ima predivnu ćerku Anitu Lazić (41), a njih dve ne kriju da njihova snažna povezanost je toliko jaka, te da im svako može pozavideti na takvom odnosu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

 

Međutim, njihov idličan odnos jedino je bio doveden u pitanje kada je Snežanina ćerka bila u tinejdžerskom periodu dok je glumica bila dosta aktivna na filmu, pa je Anita u davnom gostovanju na jednoj televiziji opisala period u kojem joj baš i nije prijalo što je povezuju sa Snežanom.

 

 

- Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - prisetila se tada ćerka Snežane Savić tog perioda ali ubrzo je i to prošlo. Ipak, mnoge je iznenadila Anitina iskrenost u tom razgovoru.

 

 

Ne volim kada vidim da pazari takozvano nužno zlo po prodavnicama. Bez uvrede svih tih ljudi koji to spremaju, ali mladi moraju da se hrane zdravo i da što više jedu domaću hranu. Anita često ume da mi kaže: ‘Bože, mama, nemoj da se opterećuješ, pa kupiću ovde nešto‘, ali mene je strah svih tih opasnosti koje vrebaju iz prikrajka, tih zasićenih masti i slično" - iskreno je rekla glumica za Stori. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading