Voditelja "Zadruge" nećete gledati na Pinku: Darko Tanasijević doneo ODLUKU preko noći, spakovao KOFERE i napustio Srbiju! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

30.04.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Tanasijević se oglasio za portal Republika.rs i otkrio gde se nalazi!

Voditelja "Zadruge" nećete gledati na Pinku: Darko Tanasijević doneo ODLUKU preko noći, spakovao KOFERE i napustio Srbiju! (FOTO)

Foto: instagram.com

Voditelj najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga" Darko Tanasijević odlučio je da spakuje kofere i napusti Srbiju, a saznajemo i razlog njegovog odlaska. Naime, Tanasijević je odlučio da svoj odmor potroši tako što će provesti u Barseloni, a tim povodom se oglasio za naš portal i otkrio nam je svoje prve impersije. 

 

 

- Jedva sam čekao da se odmorim, mislim da sam i zaslužio, jer sam naporno radio prethodnih meseci. Odlučio sam se za Barselonu, nekako kada sam razmišljao gde da odem, shvatio sam da hoću nešto i da turistički obiđem, i da odmorim, tako da nema sumnje koja je destinacija za to - Španija - govori Darko i dodaje:

 

- Put mi je prošao super, bilo je malo napeto, zbog turbulencija, ali ja volim letenje, tako da mi to nije bio problem. Imali ste priliku da vidite na mom Instagramu kako je sve izgledalo. Tako da, sada moram da se odjavim, razumite me, idem da uživam - završava Darko za portal Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading