SUZANA MANČIĆ UHVAĆENA U ZAGRLJAJU POZNATOG GLUMCA: Svi gledaju i ne veruju, a onda je OTKRILA ISTINU O RAZVODU SA SIMEONOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.04.2022

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić se susrela sa Irfanom Mensurom, te su ovekovečili prijateljstvo fotkom!

SUZANA MANČIĆ UHVAĆENA U ZAGRLJAJU POZNATOG GLUMCA: Svi gledaju i ne veruju, a onda je OTKRILA ISTINU O RAZVODU SA SIMEONOM! (FOTO)

Foto: youtube printscreen

Suzana Mančić

 Suzana Mančić pohvalila se i susretom s poznatim glumcem Irfanom Mensurom (70). Voditeljka i glumac nisu krili koliko su prijateljski nastrojeni, a Suzana nije odolela da njihov susret ne podeli sa pratiocima na društvenim mrežama. Tom prilikom ona je podelila i sopstvene impresije o legendarnom glumcu

- Beskrajno drag i simpatičan, moj omiljeni glumac, čak i kolega u jednom trenutku, delili smo kadar u "Selo gori". Snimljeno pred ulazak u studio - napisala je Suzana što nagoveštava da ćemo gledati i njihov intervju.

 

 

Suzana Mančić je u braku sa Grkom Simeonom Ocomokosom, a dok su se pisale spekulacije o njhovom razvodu ona je to odlučno demantovala.

- Ljubav dođe pa ode, ljudi naprave loše procene, ali ne treba tako lako odustajati, pogotovo kada su deca tu. Postoji u svakom slučaju jedan trenutak kada moraš da doneseš odluku, koja bi bila pre svega najbolja za tebe, da bi bila dobra, normalna i zdrava majka svojoj deci, pa onda i za sve ostalo - rekla je svojevremeno Suzana, a prenosi Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading