POZNATA VODITELJKA NE MOŽE DA SAKRIJE BOL ZBOG ĆERKE: Otišla je ZAUVEK, Rada Đurić DOTUČENA, TUGA je prekrila njeno lice! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2022

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Đurić utučena je jer je i ovaj svoj rođendan provela bez ćerke koja je zauvek napustila Srbiju i preselila se u Ameriku.

POZNATA VODITELJKA NE MOŽE DA SAKRIJE BOL ZBOG ĆERKE: Otišla je ZAUVEK, Rada Đurić DOTUČENA, TUGA je prekrila njeno lice! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Rada Đurić

Tuga bivše voditeljke RTS-a Rade Đurić očitavala se na njenom licu, koja je još jedan rođendan obeležila bez naslednice Vere. Naime, ćerka koju je ona dobila u braku sa Goranom Đurićem sa 18 godina se preselila u Njujork gde je dobila stipendiju. Tamo je ostala, skućila se, udala, stvorila porodicu i nije tajna da će ostati tamo zauvek i da nema nameru da se u Beograd vrati, što neverovatno mnogo boli Radu.

Iako, srećna zbog ćerkinog uspeha i blagostanja, koje je stekla životom "preko grane", novinarka ipak ne može da sakrije bol i tugu što njena mezimica propušta sve važne događaje u njenom životu, a situacija je obostrana.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Rođendan Rade Đurić bez ćerke

 

- Veliki deo mog života protekao je bez nje, što je mnogo gore kad gledam onako sebično, roditeljski. Međutim, kad nju posmatram, onda pomislim da je tako bolje, jer ako je detetu dobro onda je dobro i roditelju. Vera je za mene paradigma sve dece koja su negde otišla. Verujem da su oni pravi heroji, jer nisu izmešteni samo iz roditeljskog doma već iz svoje kulture, svega. Često joj kažem da je moj idol. Navikla sam se već razdvojenost, jer je između dolazaka i odlazaka čista ljubav, bezrezervno razumevanje. Da se nisu desile takve okolnosti, možda to ne bih otkrila ni kod sebe ni kod Vere. Reč je o čistom upoznavanju sopstvene dece, pa i sebe kroz njih - kazala je svojevremeno Rada, kojoj ove reči samopomoći i utehe nisu pomogle da bez suza u oku ove godine dočeka bez naslednice rođendan. 

Mada nasmejana na svim fotografijama koje su tim povodom nastale, Rada nije mogla da sakrije tugu, a nadasve čežnju što njena mezimica nije kraj nje. Dan koji bi po pravilu trebalo da se obeleži u veselju, okružena drugaricama voditeljka je provela sa setom u očima razmišljajući o Veri. I pored toga okupljene zvanice divno su se provele, a prevashodno su među njima bile žene, Radine bliske drugarice, piše Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (22)

Loading
Marko

19.04.2022 06:59

Mnogima se isto dogodilo ,pa ni reci o tome. Nista se slucaj gosp.Djuric ne razlikuje od nasih.Nemorate pisati o tome,posto je to postalo na zalost svakodnevica....

Odgovori 42 13
Smeško

19.04.2022 07:16

Kakav odvratan naslov i kako odvratano patetičan tekst.

Odgovori 105 5
beli

19.04.2022 07:22

Gospodjo Rado razumem sve sto vam se desava.Moja kcerka je otisla u SAD sa osamnaest godina tamo zavrsila fakultet udala se za kolegu.Nedostaje zeni i meni ali kada odemo i vidimo kako zivi zahvalni smo bogu sto nije ovde.Pozdrav i zelim vam srecu!

Odgovori 34 31
Nikolabg83

19.04.2022 07:33

Vi ste bolesni

Odgovori 64 2