JOVANA JOKSIMOVIĆ PROGOVORILA O SKANDALU NA JUTARNJEM PROGRAMU: Voditeljka KONAČNO stavila TAČKU na SVE GLASINE!

Autor:

Zabava

15.04.2022

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Joksimović progovorila o skandalu na jutarnjem programu!

JOVANA JOKSIMOVIĆ PROGOVORILA O SKANDALU NA JUTARNJEM PROGRAMU: Voditeljka KONAČNO stavila TAČKU na SVE GLASINE!

Foto: ATA Images

ATA Images

Voditeljka Jovana Joksimović važi za jednu od najboljih voditeljki na javnoj sceni, svojim britkim jezikom, elokventnošću svakome može da stane na crtu.

Voditeljka je otkrila detalje svog privatnog života, evocirala uspomene sa početka karijere, pa se osvrnula na nedavni skandal na jutarnjem programu.

- Na početku karijere nisam znala gotovo ništa, jer je o sam početak i tako treba da bude. Sve osim ozbiljnog učenja zanata pravi instant-novinare. Neznanje i svest o tome da ne znaš su osnova koja jedina, omogućava napredak i razvoj. Doći na televiziju kojom vlada jedan Aleksandar Tijanić najbolji je način da brzo shvatiš koliko ne znaš i da požuriš sa učenjem - započela je voditeljka.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Jovana Joksimović

 

Progovorila je i o odnosu sa kolegama u poslu.

- Čini mi se da je ta naša novinarska profesija toliko izmučena, u mnogo aspekata zgažena, da joj je cena strašno srozana, pa bi mi izgledalo kao da je dodatno šutiram kada bih počela da pričam bilo šta loše o njoj, uključujući razočarenje nekim ljudima - istakla je Jovana za Hello.

Željko Joksimović 2001. godine je objavio "Telo vreteno" a onda priznaje da nije mogla ni da zamisli da će joj on biti suprug.

- Isto što bih rekla da mi je neko prorekao udaju za Džuda Loa. Te godine bila je i premijera filma "Neprijatelj pred vratima" u kom je on igrao glavnu ulogu. Dakle, rekla bih nemojte da me zezate - dodaje šaljivo Jovana

Republika

Foto: instagram.com/jjovanajoksimovic

Jovana Joksimović

 

Nedavno je tokom uživo programa gosta izbacila iz svoje emisije i priznaje da bi isto ponovila.

- Uvek sam spremna. Neprijatnost je na prvom mestu moje crne liste, kao i svaki pokušaj da me neko iskoristi. Tada nema razgovora već sledi izbacivanje - ističe voditeljka.

Jovana je i otkrila kako održava vitku liniju.

- Jurim za decom. Nema boljeg treninga - završava Joksimovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Njegoš

15.04.2022 19:04

Trt Milojka, ništa nije objasnila u vezi skandala, kada gost kaže da se ne zakopčava na leđa i čiji je Tanjug, kako je kupljen za dž i kakav je dil u pitanju.

Odgovori 30 3
Jasmina

19.04.2022 14:19

I ona je novinarka? Ma hajte molim vas! Da puknes od smeha.

Odgovori 14 0