TAJNA O BOBI ŽIVOJINOVIĆU koja se dugo skrivala ODJEKNULA kao BOMBA: Konačno otkrivene ZAKULISNE RADNJE supruga Lepe Brene!

Autor:

Zabava

18.04.2022

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena tajna o Bobi Živojinoviću!

TAJNA O BOBI ŽIVOJINOVIĆU koja se dugo skrivala ODJEKNULA kao BOMBA: Konačno otkrivene ZAKULISNE RADNJE supruga Lepe Brene!

Foto: Starsport

Boba Živojinović i Lepa Brena

Nakon prodaje "Granda" dugo se spekulisalo ko je tu najviše profitirao da li Popovići ili Živojinovići, a onda je tajna iz doma Lepe Brene izašla na videlo.

Naime, Boba Živojinović se tada oglasio i otkrio da iako se on medijski pretrano ne eksponira, ipak iza osnivanja "Granda" stoji upravo on.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Boba Živojinović

 

- Mislim da sam se ostvario kao teniser, kao muž, kao roditelj i to mi je sasvim dovoljno. Ono kad se mi šalimo o tome "muž Lepe Brene", ko stoji iza toga, stoji Boba Živojinović sa imenom, prezimenom, finansijama, edukacijama, poslom... I to jeste, mi jesmo porodica. Moji prijatelji znaju o čemu pričam, ostalo za javnost niti imam neke ambicije da se bavim javnim poslom. Sve što sam radio radio sam po intuiciji i pravio mojim parama. Ja sam osnovao "Grand" produkciju za dve nedelje - rekao je on.

Tajna Bobe Živojinovića isplivala je na videlo, a zatim je otkrio da njih dvoje sada već ulažu u neke nove projekte:

- Imamo nekoliko vrlo ozbiljnih projekata. Radimo ozbiljne investicije i na Zlatiboru, investiciju od skoro 50 miliona evra. Sad krećem investiciju i u Majamiju - zaključio je Boba svojevremeno posle prodaje "Granda", a piše Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading