Lepa Brena progovorila o NASILJU, otkrila JEZIVE DETALJE o kojima je godinama ćutala: To je ono NAJUŽASNIJE... (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.03.2022

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena progovorila je o nasilju na estradi!

Lepa Brena progovorila o NASILJU, otkrila JEZIVE DETALJE o kojima je godinama ćutala: To je ono NAJUŽASNIJE... (VIDEO)

Foto: ATA Images

Pevačica Lepa Brena poznata je po tome da nema dlake na jeziku, te da vrlo otvoreno govorim o mnogim temama, ukoliko njoj to odgovara. Tako je u jednom intervju otkrila sve o nasilju na estradi. Snimak koji je postao viralan na TikTok-u broji na hiljade lajkova, a Brena je prvi put otkrila čega se naslušala kroz život na estradi. 

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Brena

 

Tema nasilje nad ženama je i te kako aktuelno u medijima, čime se i naš portal Republika.rs redovno bavi i otkriva kroz kakav pakao prolaze mnoge žene koje su trpele batine i udarce od strane jačih polovina. No, pored anonimnih, prisutne su i poznate dame, koje su svedočile u javnosti da su pretučene od strane partnera. 

Republika

Foto: Republika.rs

Lepa Brena Zvezde Granda

 

- Oduvek me je to pogađalo, ne postoji pevačica koja nije doživela mnogo užasnih i neprijatnih scena. Velika je stvar da se to klupko odmotava... Imate devojke koje su se oglasile u javnost i ispričale šta su doživljavale, a ono što je najužasnije jeste kada čitate te komentare, kako neki ljudi razmišljaju, da prosto devojci ili tim devojkama ne daju podršku. Šta to treba da znači u našem društvu? Ako je ona sela u kola, nije mu rekla: ,,Slobodno ti mene siluj", a to se prećutno, čini mi se da se podrazumeva, da ne uvredim muškarce, ali kod mnogih, gde jednostavno znaju ili pretpostavljaju da neće se žaliti i da nema zakonsku podršku kod nas - ispričala je Brena.  

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading