Mandina udovica rasplakala sve sećanjem na POKOJNOG GLUMCA: Anja objavila njegovu fotku na današnji dan, pa se obratila POTRESNIM REČIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.03.2022

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Anja Mandić obratila se pokojnom suprugu Miloradu Mandiću Mandi.

Mandina udovica rasplakala sve sećanjem na POKOJNOG GLUMCA: Anja objavila njegovu fotku na današnji dan, pa se obratila POTRESNIM REČIMA! (FOTO)

Foto: E-Stock, Tanjug/T. Valič

Anastasija Anja Mandic, Milorad Mandic Manda

Bivša supruga glumca Milorada Mandića Mande, Anastasija Mandić na Instagram profilu podelila je uspomenu na pokojnog supruga, a tim povodom napisala je potresne i emotivne reči, koje su sve rasplakale. 

 

 

Anastasija nikada nije prežalila Mandinu smrt, a iz njihove ljubavi rodio se naslednik, koji joj je centar sveta i sve svoje slobodno vreme usmerava ka njemu. No, kako godine prolazile, rana i bol na srcu ne zaceljevaju, pa je tako Anastasija imala potrebu da se svima obrati na Instagram profilu. Ona je podelila Mandinu fotografiju i emotivnim rečima dirnula sve u srce. 

- Srećan nam Svetski dan pozorišta. I ovako sa osmehom da volimo pozorište u sebi, a ne sebe u pozorištu. I negujmo ga, još više - napisala je Anastasija.

 

 

Podsetimo, pre nekoliko meseci Mandin sin stao je na ,,ludi kamen", a fotografije sa njegovog venčanja je objavio na Instagram profilu. Sin Milorada Mandića Mande oženio se u novembru, a devojčica je njega i njegovu suprugu, poznatu influenserku, koja se bavi digitalnim marketingom i fotografijom, obradovala u decembru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading