Ovo je SNAJKA Žike Jakšića, maznula mu sina, a izgleda kao BOMBA: Andrija PRIZNAO sve o supruzi, bio je uplašen zbog ZATVORA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.03.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Jakšić priznao je da je strahovao zbog braka, jer su mu ga predstavili kao da je zatvor!

Ovo je SNAJKA Žike Jakšića, maznula mu sina, a izgleda kao BOMBA: Andrija PRIZNAO sve o supruzi, bio je uplašen zbog ZATVORA! (FOTO)

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Strogo protiv pojavljivanja u javnosti je snaja Žike JakšićaJehoslava Jakšić, stoga njene fotografije donedavno nigde nismo mogli videti. Supruga voditeljevog naslednika, master enologa Andrije Jakšića fokusirana je na sektor kozmetike i vodi miran život daleko od estrade i stila koji već dugi niz godina Žika preferira. 

Jakšić poštuje snajinu želju i ne forsira je da se fotografiše za medije. Za Story je priznao da mu prija život sa njom i sinom pod istim krovom, jer se divno slažu i jedni druge poštuju, a posebno mu je drago kada vidi kako se novopečeni mladenci dopunjuju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Andrija i Jehoslava Jakšić Instagram

 

Snaja Žike Jakšića u porodicu voditelja ušla je pre deset meseci. Na ludi kamen sa Andrijom stala je na intimnoj ceremoniji u Nemačkoj, a ubrzo su se oboje preselili na Bežanijsku kosu kod voditelja. Žikin naslednik oduševljen je bračnim životom, posebno svojom izabranicom i njenom mirnom prirodom.

Republika

Foto: Instagram.com

Andrija i Žika Jakšić

 

- Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu - izjavio je Jakšićev naslednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading