Dragana Mirković izaziva SUDBINU, prekršila strogo pravilo: Pevačica na svadbi se pojavila u ZABRANJENOJ kombinaciji, svi su je gledali u ČUDU! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.03.2022

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković iznenadila je sve prisutne!

Dragana Mirković izaziva SUDBINU, prekršila strogo pravilo: Pevačica na svadbi se pojavila u ZABRANJENOJ kombinaciji, svi su je gledali u ČUDU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković

Pevačica Dragana Mirković uvek je rado viđen gost, a tako je bilo i danas kada je sa suprugom Tonijem Bijelićem bila na jednoj svadbi.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković i Toni Bjelić

 

Dragana i Toni su se fotografisali s mladencima, a svi su primtili nešto neouobičajeno, a to da je Dragana obukla belo odelo. Obično se najstrašnijim prekršajem na venčanju smatra da ostale ženske osobe na svadbi nose belo, ali je ova mlada to sigurno oprostila Dragani.

 

Mirkovićka je blistala na venčanju, a i njeno odelo nije u potpunosti belo, već ima crne detalje. Međutim, čak i da nije došla u belom, Dragana bi privukla dosta pažnje s obzirom na to da je jedna od najpopularnijih zvezda u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Belo odelo

27.03.2022 11:05

Gospodja moze obući pradu, dior ali ona će uvjek biti lose obučena Dragana Mirković!

Zoja

27.03.2022 11:47

Dragana je očigledno želela da bude u centru pažnje. Sugurna sam da zna da je nepristojno da se ženske osobe koje su gošće na svadbi pojavljuju obučene u belo. I na zajedničkoj slici sa mladencima se vidi da želi d abude u centru pažnje. Umesto da u sredini stoji mlada, tu stoji Dragana, a mlada sa strane.