Milošu Bikoviću lice DEFORMISANO, glumac pokazao JEZIVO IZDANJE: Svi se pitaju šta mu se desilo? (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.03.2022

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković pokazao deformisano lice!

Milošu Bikoviću lice DEFORMISANO, glumac pokazao JEZIVO IZDANJE: Svi se pitaju šta mu se desilo? (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Miloš Biković je za vrlo kratko vreme postao prepoznatljivo lice i jedan od najuspešnijih glumaca sa ovih prostora. Ipak, ovaj 34-godišnji glumac je na našoj filmskoj i televizijskoj sceni prisutan već 18 godina.

Ako pitate prosečnog ljubitelja filma, verovatno bi vam rekli da je uloga Tirketa u filmu "Montevideo" njegova prva, međutim, istina je malo drugačija. Naime, prva veća uloga za Miloša došla je u ostvarenju 'Stižu dolari', kada je imao svega 16 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Biković je tumačio sina Dragana Jovanovića i Branke Pujić i u seriji je kao tinejdžer pravio razne nestašluke koji su karakteristični za te godine. Međutim, ono što je posebno za ovaj lik je da je imao poprilično karakterističnu frizuru, a nekoliko puta tokom snimanja serije kosa mu je bila farbana, te je u nekim kadrovima imao crvene, a u drugim ljubičaste pramenove.

- Mislim da me, da sam znao da stvari funkcionišu tako kako funkcionišu, nikada ne bi naterali da nosim onu frizuru. Nikada! Kada sebe gledam na TV-u, tom klincu bih odvalio šamarčinu. Toliko iritantno dete. Ali to je bila poenta. Čudno je kada vidiš, šta to sa dečkom nije u redu, kada ima takvu frizuru? - prokomentarisao je pre nekoliko godina Biković svoj glumački angažman u ovoj seriji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Miloš Biković, iznenadio je sada sve "transformacijom" i mnogi ga nisu prepoznali. Mnge je ovaj snimak uznemirio!

 

Miloš je na svom Instagram profilu podelio snimak, a izgleda potpuno drugačije nego zapravo, što je mnoge iznenadilo, ali i šokiralo. Otečenih kapaka, naduvenog lica, Miloš je daleko od šarmera kakvog gledamo u filmovima i serijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading