RADONJIĆ ZABRINUT: I dalje smo nekompletni!

Autor:

Sport

27.03.2022

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju od 18 sati dočekuju Krku u 24. kolu ABA lige u hali "Aleksandar Nikolić".

RADONJIĆ ZABRINUT: I dalje smo nekompletni!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Meč sa timom koji je trenutno u velikoj borbi za opstanak u regionalnoj ligi, crveno-beli će dočekati bez povređenih Ostina Holinsa, Branka Lazića i Maika Cirbesa.

- Imali smo teško gostovanje u Berlinu, a prethodna dva dana iskoristili smo da se osvežimo i pripremimo za naredne utakmice. I dalje smo nekompletni, jesmo favorit koji želi bodove u utakmici u ponedeljak, ali dobro je prisetiti se prve utakmice u Novom Mestu i to nam je bilo jedno od najtežih gostovanja ove sezone. Zato želimo da odigramo motivisano i ozbiljno od starta, da opravdamo ulogu favorita, i dođemo do pobede za početak još jedne vrlo teške nedelje i dva EL gostovanja koja nam slede u Minhenu i Kaunasu - rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde


Košarkaš Luka Mitrović ne beži od uloge favorita, a takođe podseća na meč u Novom Mestu, kada su crveno-beli pobedili na koš razlike (71:70), nakon što su košarkaši Krke pred poslednju četvrtinu vodili 17 razlike.

- Imamo ulogu favorita u ovom meču, ali to moramo da opravdamo i dobrom igrom na terenu. Znate kako smo došli do pobede u Novom Mestu posle mnogo borbe i velikog zaostatka. Ta utakmica ispostavilo se bila je jedno od najvećih iskušenja u dosadašnjem toku lige. Zato želimo da dobro uđemo u meč, opravdamo ulogu favorita i dođemo do pobede - rekao je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading