Žestoke UVREDE u Zvezdama Granda ZAPREPASTILE javnost! Viki i Bosanac u STRAVIČNOJ svađi: JADAN SI I PROST!

Autor:

Zabava

17.04.2022

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković i Bosanac stravične uvrede jedno drugom uputili.

Žestoke UVREDE u Zvezdama Granda ZAPREPASTILE javnost! Viki i Bosanac u STRAVIČNOJ svađi: JADAN SI I PROST!

Foto: youtube.com/printscreen/zvezdegranda

Sinoć je u muzičkom takmičenju ''Zvezde Granda'' došlo do ozbiljnog sukoba između Viki Miljković i Dragama Stojkovića Bosanca. Naime, Bosanac je krenuo da komentariše kandidate, a onda Viki održao lekciju jer je prethodno upadala u reč kolegama.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/zvezdegranda

Bosanac održao lekciju Viki

– Viki bi morala da se upristoji i da se ne bavi svojim prostaklucima tipa dobacivanja žiriju “Da li smo normalni ili nismo”, to nije tvoje niti si određena ni po školskoj spremi da određuješ kakvi smo mi, jer ako se počnemo baviti takvim prostaklucima tvoji kandidati bi trebali tebe da pitaju da li si ti normalna da ih ovako spremiš tako da nemoj to više da ti se dešava jer ako ćemo se time baviti po svim osnovama ćemo udarati i nikome neće biti prijatno – grubo je rekao Bosanac.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/zvezdegranda

Viki MIljković odgovorila Bosancu

– Prvo prst da spustiš kad sa mnom razgovaraš! Niti si mi otac, niti si mi muž, niti si mi kum, prvo taj prst da zaboraviš. I tvoje te prostačke, vaspitne tamo u svojoj kući rešavaj - jasna je bila Viki, koja je na njegovo komentarisanje odlučila da ide do kraja pa mu rekla: ''Ne seri''. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/zvezdegranda

Viki MIljković o Bosancu

Nakon ovoga je Saša Popović tražio da se svađa obustavi i da se nastavi komentarisanje kandidata, a kada su svi završili VIki je imala da kaže još nešto Bosancu.

- Mislim da je prostački non stop svoje kolege sa kojima godinama sediš, da ih ponižavaš, pljuješ i omalovažavaš pa čak i u svrhe šou programa treba da postoji mera i granica. Jadan je onaj ko druge unizi da bi sebe uzdigao. Ako možeš bori se svojim oružijem. Najčešće sam tu ja, onda i Mili pa je jedno vreme počeo Cecu pa se uplašio pa se povukao, a kada bi izneo svoje iskreno mišljenje padale bi glave. Nema veze, on smatra da sam ja najslabija karika i da je najlakše obrušiti se i izvređati sav moj rad - govorila je ona dok su je Ceca i Snežana podržale.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Miki

17.04.2022 14:06

Prave veštački rijaliti.

Vesna

17.04.2022 14:30

Neka glefaju hrvatski Zvjezde pjevaju pa da vide kako se ziri ponada, a ne kao oni, orimitivci nepismeni

Zoran

17.04.2022 15:40

Naj bolje sto su mogli da urade što su sklonili onu nakazu od karleuše dvorska nakaza i luda a i ova viki nije bolja a bosanac je stručnjak za njih a i marija nije bolja misli da sve zna za njih je zorija profesor za karleusu doktor nauka