Anastasija Ićurup progovorila o ZVEZDAMA GRANDA: Odustala je od takmičenja zbog Ane Bekute, a sada se obratila PRVI PUT JAVNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.04.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ićurup progovorila o Zvezdama Granda!

Anastasija Ićurup progovorila o ZVEZDAMA GRANDA: Odustala je od takmičenja zbog Ane Bekute, a sada se obratila PRVI PUT JAVNO! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Takmičarka muzičkog programa ,,Zvezde Granda" Anastasija Ićurup oglasila se na društvenoj mreži Instagram, nakon celog haosa koji je proživela. Podsetimo, pojedini članovi žirija pomenutog takmičenja imali su ne tako lepe reči za njen stajling, nakon čega je Anastasija odlučila da napusti takmičenje. 

Marija Šerifović, njena mentorka, objasnila je da se Icurupova napustila dalje takmičenje, jer se loše osećala. Nakon svega što se desilo, Anastasija se oglasila na Instagram profilu i objasnila sledeće:

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Anastasija Ićurup Zvezde Granda

 

- Trebalo mi je dva, tri dana da se saberem i iznesem svoje mišljenje. Prvo želim svima da se zahvalim koji me podržavaju. Hvala Saši Popoviću i produkciji, hvala Mariji Šerifović koja je car i stala je iza mene. Mnogo mi je lepo bilo da radim i sa Marijom a i prošle godine Jelenom Karleušom. Hvala i Đorđu Davidu i Bati Spasojeviću koji me savršeno obukao - počela je Anastasija u "lajvu" na Instagramu, pa nastavila:

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ićurup Instagram

 

- Svi koji su me podržali i koji su rekli da mi je karijera ugašena, želim da poručim da moja karijera tek počinje. Radim na velikom projektu, biću zvezda kao što bi trebalo da budem. Dužna sam da vam poklonim pesmu i emociju, hvala svima na lepim komentarima. Za javne prozivke želim da poručim jedno veliko: "Briga me." Mislim da je sa ovom temom završeno. Pružiću svoj maksimum i još svašta nešto. Saši sam zahvalna jer mi je pružio medijski prostor.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ićurup Zvezde Granda

 

Podsetimo, Bekuta je prva počela da komentariše stajlinge dve takmičarke.

- Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih teraš da se ovako oblače. Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad - samo je deo onoga što je rekla Bekuta, a sa njom se složio kolega Dragan Stojković Bosanac, dok je Snežana Đurišić takođe dodala da su se obukle vulgarno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading