ACA LUKAS NA KONFERENCIJI NIKAD BRUTALNIJI: Progovorio o tužbama, pa otkrio da KONSTRAKTA UOPŠTE NIJE BITNA, evo šta se dešava iza kulisa!

Autor:

Zabava

12.04.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas progovorio o tužbama!

ACA LUKAS NA KONFERENCIJI NIKAD BRUTALNIJI: Progovorio o tužbama, pa otkrio da KONSTRAKTA UOPŠTE NIJE BITNA, evo šta se dešava iza kulisa!

Foto: ST/REPUBLIKA

Pevač Aca Lukas stigao je na konferenciju za medije povodom tužbe RTS, ali i predstojećeg koncerta u Areni.

Lukas se prvo oglasio povodom tužbi, a onda progovorio da li će napraviti žurku na dan Evrovizije i šokirao mnoge izjavama.

- Nemam pojma, ja nisam advokat, ja znam da sam podneo krivičnu pprijavu, sve što sam rekao stojim iza toga, imam 24 tužbe, a vole bih da imam još 24, da ih ima toliko da ne idu na posao, nego samo u sud, 140 tužbi, da idu u sud umesto da idu na posao, pa je onda dodao šta će se desiti uoči Evrovizije:

- Mora da se gleda Evrovizija, Bože sačuvaj, mora neko i da gleda, ovi sa Rts koji bi trebalo da gledaju će biti zauzeti šopingom, sad na Rtsu počinje tuča ko će da ide sa Konstraktom, sad je to glavna fora, malo šale, malo ozbiljne priče, svi izvođači koji su išli na Evroviziju, dobro znaju kakva je panika i šorka, ko putuje sa izvođačima, od portira pa nadalje svi se prijavljuju, svi gledaju ko će da krene, objavljuju storije Konstrakta nije toliko bitna, bitnije je ko će da doktorira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading